Sevan Nişanyan korkunç sözlerle ezanı hedef alarak İslam'a kin kustu!

Muhalif kimliğiyle bilinen gazeteci Sevan Nişanyan, hadsiz sözlerle ezanı hedef aldı. Adeta dine ve ezana kin kusan Nişanyan, hoparlörlerle okunan ezanların 'taciz' olduğu yönünde hezeyanlarda bulunarak, "Türkiye'de yaşamanın en korkunç boyutlarından birisidir bu, bangır bangır bağıran, hayvan gibi bağıran ezancılar." ifadeleriyle alçakça söylemlerde bulundu.

Muhalif tutumuyla öne çıkan Ermeni yazar Sevan Nişanyan, 5 vakit okunan ezanları alçak sözlerle hedef aldı.

"OKUNAN EZANLAR İĞRENÇ BİR SALDIRI"

5 vakit ezan okunmasını taciz olarak nitelendiren Nişanyan "Bağıra bağıra hoparlörlerde okunan ezan kadar iğrenç bir saldırı yani bir tecavüz , bir tacizi bayağı böyle insanın mahrem yerlerine el atılması düzeyinde bir saldırı daha bilmiyorum ben" ifadelerini kullandı.

"HAYVAN GİBİ BAĞIRAN EZANCILAR"

İğrenç sözlerini sürdüren Nişanyan, "Türkiye'de yaşamanın bence en korkunç boyutlarından biri budur. Bu bangır bangır bağıran hayvan gibi bağıran ezancılar" dedi.

Öte yandan, 2013 yılında kişisel bloğunda yazdığı bir yazıda Hz. Muhammed'e hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında kamu davası açılan Sevan Nişanyan'a 13 ay 15 gün hapis cezası verilmişti.

Sevan Nişanyan korkunç sözlerle ezanı hedef alarak İslam'a kin kustu! ile ilgili etiketler Sevan Nişanyan Ermeni ezan hakaret

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.