Sevan Nişanyan firarını anlattı! "3,5 sene yeter diye düşündüm"

Yaklaşık 3,5 yıldır cezaevinde bulunan Ermeni asıllı yazar Sevan Nişanyan , Foça Açık Cezavi’nden firar etti. Bu firarı sosyal medya hesabından duyuran Nişanyan firarını "3,5 sene yeter diye düşündüm. Dolayısı ile artık biraz nefes almanın zamanının geldiğini düşündüm." sözleri ile savundu...

Ne zaman ve nasıl firar ettiğiyle ilgili bilgi vermeyeceğini belirten Nişanyan cezaevinden izinli mi çıktığı yönündeki soruya, “O konuda bir yorum yapmak istemiyorum. Yöntem ve usuller konusunda konuşmak için biraz erken. Zamanı geldiğinde onu bütün ayrıntılarıyla anlatacağımdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Ama henüz zamanı değil.” şeklinde yanıt verdi.

"3,5 SENE YETER DİYE DÜŞÜNDÜM"

Nişanyan şunları söyledi: ”3,5 sene yeter diye düşündüm. Dolayısı ile artık biraz nefes almanın zamanının geldiğini düşündüm. Olay bu. Eh bu durumda Türkiye’nin kendine özgü birtakım koşullarından ya da eksikliklerinden faydalanarak devletimizin kontrolünün dışına çıkmaya karar verdim…"

Sevan Nişanyan firarını anlattı! "3,5 sene yeter diye düşündüm" ile ilgili etiketler sevan nişanyan firar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.