Sessizliğini koruyan Mansur Yavaş'ın danışmanından Cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması

Meral Akşener ve Ümit Özdağ'ın Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda yaptıkları açıklamaların ardından tüm gözler Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a çevrilmişti. Yavaş sessizliğini korurken, ABB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, "Tek gündemimiz Ankara olup Ankara için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TV100'de çıktığı canlı yayında, "Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili 'hayır olmaz' diye bir durumumuz yok." demişti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendi adayının CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söylerken, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan "Cumhurbaşkanı adayımız Mansur Yavaş'tır" çıkışı geldi.

Bütün gözlerin çevrildiği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın bu konuda konuşmak istemediğine dair açıklama yaptığı iddiası ise Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin tarafından yalanlandı. Gazeteci Nevşin Mengü'ye konuşan Gültekin, Mansur Yavaş'ın böyle bir demecinin olmadığını ifade ederek, "Tek gündemimiz Ankara olup Ankara için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Sessizliğini koruyan Mansur Yavaş'ın danışmanından Cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması

ABB Basın Koordinatörü Gültekin, geçtiğimiz günlerde de sosyal medyadan şu açıklamayı yapmıştı:

"Bazı sosyal medya hesapları ve haber sitelerinde Başkanımız Sn. Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adaylığı hakkında spekülatif haberler yer almaktadır. Bu haberlerle hiçbir ilgimiz bulunmamaktadır. Bizim derdimiz, gece-gündüz demeden çalışarak Ankara halkına verdiğimiz sözleri yerine getirmek, üretimi artırmak ve hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesini sağlamaktır. Hemşerilerimize şeffaf, katılımcı ve hesap verebilir şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğiz."

 

 

 

 

 

 

Sessizliğini koruyan Mansur Yavaş'ın danışmanından Cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması ile ilgili etiketler Mansur Yavaş cumhurbaşkanı adaylığı Volkan Memduh Gültekin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.