Sertap Erener ve Can Bomono ile Öykü Karayel arasında gerginlik

İyiliğe Ninniler projesinin lansman toplantısı, ninni albümüne sesiyle hayat veren Sertab Erener ve albümde Erener ile düet yapan, markanın yeni yüzleri olan Öykü Karayel ve Can Bonomo’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Geçtiğimiz Nisan ayında oğulları Roman'ı kucağına çifte yöneltilen sorular karşısında araya giren ve çiftin sözünü yarıda kesen Sertap Erener 'Bu konuları başka zaman konuşalım' diyerek tepki gösterdi. Erener’in basın mensuplarına gösterdiği gergin tavırlar şaşırttı.

“İyiliğe Ninniler’ projesinin lansmanı, Çırağan Palace Kempinski’de gerçekleştirildi. Etkinliğe, proje kapsamında hazırlanan ninni albümündeki şarkıları seslendiren Sertab Erener’in yanı sıra Erener’e iki şarkıda eşlik eden Öykü Karayel - Can Bonomo çifti de katıldı.

Sertap Erener ve Can Bomono ile Öykü Karayel arasında gerginlik


Toplantı sonrası Sertap Erener ve 2018 yılında hayatını birleştiren oyuncu Öykü Karayel ile Can Bonomo gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gazetecilerin, geçtiğimiz Nisan ayında dünyaya gelen Roman bebeğin babası Can Bonomo'ya çok benzemesiyle ilgili yorumda bulunup soru yöneltmesiyle Sertap Erener'in tavırları dikkat çekti. İyiliğe Ninniler isimleri proje için bir araya gelen Sertap Erenler ve Can Bonomo - Öykü Karayel çifti arasında basın toplantısında gerginlik yaşandı.

 

CAN BONOMO VE ÖYKÜ KAREYEL'İN SÖZÜNÜ KESTİ

Öykü Karayel ile Can Bonomo çiftinin gazetecilerin 'Roman bebek babaya daha çok benziyor, bu konu ile ilgili neler söyleyeceksiniz?' şeklindeki sorular üzerine araya giren Sertap Erener, 'Beni bir daha sokakta mı göreceksiniz? Arkadaşlar bu proje ile ilgili konuşacağımız bir şey varsa konuşalım, yoksa diğer konuları başka bir zaman konuşuruz. Başka bir sorusu olan var mı?' diyerek tepki gösterdi.


SERTAP ERENER KENDİSİNE SORU SORULMAMASINA SİNİRLENDİ

Can Bonomo ve Öykü Karayel‘e gelen sorulara gerilen Sertap Erener’in tavırları toplantıya damga vurdu. Basın mensuplarının ünlü çifte yoğun ilgi göstermesi ve kendisine uzun süre soru sorulmaması nedeniyle Erener'in sinirlendiği iddia edildi.

 

 

 

 

 

Sertap Erener ve Can Bomono ile Öykü Karayel arasında gerginlik ile ilgili etiketler Can Bonomo Öykü Karayel sertap erener İyiliğe Ninniler lansman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.