Sermiyan Midyat'ın eski sevgilisi Sevcan Yaşar evleniyor... İrsel Çivit'ten evlenme teklifi aldı

Bir dönem Sermiyan Midyat ile yaşadığı aşkla adınan sıkça söz ettiren 32 yaşındaki oyuncu Sevcan Yaşar, müzisyen sevgilisi İrsel Çivit’ten evlenme teklifi aldı. Sevcan Yaşar mutlu anlarını Instagram hesabından takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmedi.

Bir dönem kendisinden 15 yaş büyük oyuncu - yönetmen Sermiyan Midyat ile aşk yaşayan ve şiddet gördüğü iddasıyla eski sevgilisiyle davalık olan 32 yaşındaki oyuncu Sevcan Yaşar kötü günleri geride bıraktı. Bir süredir müzisyen İrsel Çivit ile aşk yaşayan genç oyuncu sevgilisinden evlilik teklifi aldı. Çift, mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandırma kararı aldı.

 Sermiyan Midyat'ın eski sevgilisi Sevcan Yaşar evleniyor... Sevgilisi İrsel Çivit'ten evlenme teklifi aldı

MUTLULUKLARINI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTILAR

Çivit, sevgilisine sürpriz evlenme teklifinde bulundu. İkili, o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

İrsel Çivit paylaşımına, "Tanıştığımız yerde, tanıştığımız tarihte teklif ettim. 19.19.19... Aslında ayın 19’u, saat 19.19'da teklif ettiğim için... Sevcan’ın haberi yoktu. O fotoğraf çekimi için geldiğini sanıyordu ve tamamen sürpriz oldu. Çok yakın dostlarımız vardı. Yurt dışından oyuncu arkadaşlarımız da bunun için geldi." notunu düştü.

Sermiyan Midyat'ın eski sevgilisi Sevcan Yaşar evleniyor... Sevgilisi İrsel Çivit'ten evlenme teklifi aldı

Sevcan Yaşar ise mutlu anlarını ''Kim der ki mucizeler olmuyor değil ve dünyaya rağmen hala hayata bir yerden güzel bakan, iyi olmak, iyi kalmak, iyi görmek, göğsünün altında uyuyan kalbini sevgiye ve aşka emanet edebilme cesaretini göstererek dünyaya bir başka hayat da var diyerek meydan okumak… Çok mutluyum(uz). Bu duyguyu bizimle paylaşan her bir kalbi de ayrı ayrı öpüyorum(uz)… Elbette daha uzun yazacağım ama şimdi bugüne not düşsün istedim. Zira renkleri daha güzel, sesleri daha duyulur, şarkıları daha derin yapan bu anı yaşamak istiyorum...'' notuyla Instagram hesabından yayınladı.

Sermiyan Midyat'ın eski sevgilisi Sevcan Yaşar evleniyor... Sevgilisi İrsel Çivit'ten evlenme teklifi aldı


Sevcan Yaşar, Kayıp Şehir, Böyle Bitmesin, Aramızda Kalsın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Bahtiyar Ölmez, Erkenci Kuş, Sen Çal Kapımı, Evlilik Hakkında Her Şey, Ah Be Birader gibi yapımlardaki rolleriyle tanınıyor.

sevcan-yasar-sermiyan-midyat


SEMİYAN MİDYAT İLE SEVCAN YAŞAR ARASINDA NELER OLDU?

Sermiyan Midyat ve Sevcan Yaşar şiddet iddiasıyla birbirlerinden şikâyetçi olmuştu.Yaşar, kendi kaydettiği ses kaydını ve darp edildiğine ilişkin fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşmıştı.

Sermiyan Midyat'ın eski sevgilisi Sevcan Yaşar evleniyor... İrsel Çivit'ten evlenme teklifi aldı - Resim : 5

Sevcan Yaşar; “İlk şiddet olayında, tokat attıktan sonra yatağın üstüne düştüm. Üzerimde sadece iç çamaşırım vardı. Ben yarı çıplakken videolarımı çektiğini gördüm. ‘Ne yapıyorsun’ dediğimde sildiğini söyledi. Ses kayıtları için de aynı şeyi söylemişti. Neden çekiyor, amacı ne? Tabii ki beni rezil etmek, kötü göstermek. Bu dava sonuçlandıktan sonra, özel görüntülerimi çektiği ve sesimi kaydedip yayınladığı için de suç duyurusunda bulunacağım.” demişti. Birbirlerini darbettikleri iddiasıyla görülen davanın sonucunda her iki oyuncu da adli para cezasına çarptırılmıştı. Sermiyan Midyat'a Sevcan Yaşarı yaraladığı gerekçesiyle 1120 TL adli para cezası verilirken Sevcan Yaşar'a da aynı ceza verilmişti.

 

Sermiyan Midyat'ın eski sevgilisi Sevcan Yaşar evleniyor... İrsel Çivit'ten evlenme teklifi aldı ile ilgili etiketler Sermiyan Midyat sevcan yaşar İrsel Çivit
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.