Serkan'ın menajerinden Galatasaray açıklaması!

Konyaspor'un başarılı kalecisi Serkan Kırıntılı'nın menajeri, Galatasaray'ın oyuncuyla ilgilendiğini açıkladı.

Atiker Konyaspor ve A Milli Takım kalecisi Serkan Kırıntılı'nın adı Galatasaray'a transfer olacağı yönünde haberlere konu olmaya başladı. Oyuncunun menajeri Haluk Canatar, transferin detaylarını Radyospor'a açıkladı.

'GALATASARAY KULÜBÜ BİR TÜRK KALECİ ALACAK'

"Galatasaray kulübü bir Türk kaleci alacak. Büyük takımlarda ikinci kalesini en iyilerden seçecektir. Serkan ile ilgilendikleri doğru. Burada görüşülecek ilk yer ben değil Konyaspor olacak"

"SEÇİMDEN ÖNCE HİÇBİR KULÜP TRANSFER KONUSUNA GİRMEZ"

"Şu an Konyaspor'da genel kurul yapılacak ve başkan seçimi olacağı için netleşen bir durum yok. Seçimden önce hiçbir kulüp transfer konusuna girmez. Etik olarak da mantık olarak da olmaz."

"GALATASARAY, SERKAN İLE İLGİLENİYOR"

"Serkan'ın resmi temsilcisiyim o yüzden sadece şunu diyebilirim Galatasaray Serkan ile ilgileniyor. Benimle ne bir rakam konusu konuşuldu ne de başka bir şey konuşuldu zaten sözleşmesi 1 yıl devam ediyor benimle konuşmaları bir sonuç teşkil etmez zaten."

"Serkan, Konyaspor'da oynayarak bir istikrar yakaladı ve Milli Takım'a kadar gitti. Konyaspor'da yapılacak seçim sonrası durumu netleşecektir"

Serkan'ın menajerinden Galatasaray açıklaması! ile ilgili etiketler Galatasaray Konyaspor serkan kırıntılı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.