Serkan Özbalta'dan istifa açıklaması... İsim yapınca böyle oldu, Altay'ı kaderine terk ediyor

Sivasspor deplasmanından 2-1 mağlubiyetle ayrılan Altay'da teknik direktör Serkan Özbalta maçın ardından, “Kulübümüzün yetkilileri ile nezaket çerçevesinde görüşüp, prosedürü kulüp müdürümüz ve yöneticilerimiz ile görüşüp sunacağız. Artık devam edemeyeceğim bilgisini kendilerine sunacağım” dedi. İzmir kulübü, başarılı çalıştırıcıyla salı günü kritik bir toplantı gerçekleştirecek.

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Sivasspor deplasmanında 0-1 öne geçtiği maçı 2-1 kaybeden ve kümede kalma savaşında büyük yara alan Altay'da teknik dirketör Serkan Özbalta batan gemiyi terk ediyor...

Maçın basın toplantısında bir gazetecinin, “İstifanızı yönetime sunacağınız söyleniyor. Neler söylemek istersiniz?” şeklindeki sorusuna Özbalta, şu cevabı verdi:

“Milli takım arası olduğu için oyuncularımıza izin verdik. Kulübümüzün yetkilileri ile nezaket çerçevesinde görüşüp, prosedürü kulüp müdürümüz ve yöneticilerimiz ile görüşüp sunacağız. Ben Altayspor kulübü ile olan akdimde artık devam edemeyeceğim bilgisini kendilerine sunacağım. Ben bu kulüpte forma giyip terlettim. Çok sevdiğim bir camia. Kulübe zarar vermeden, kendi kimlik, kişilik ve karakterimize de zarar vermeden, hem teknik adam hem de insanı kişilik değerlerime de zarar gelmeden dostça ayrılmak için bir plan ve program yapacağız."

İSİM YAPINCA BÖYLE OLDU...

Altay'ın başında 7 maça çıkan ve 2. kez mağlubiyet gören Serkan Özbalta, kariyerinde ilk kez bir Süper Lig takımında teknik direktörlük yapmıştı. 

29 puanla 17. sırada bulunan Altay, en yakın rakibi Giresunspor'un 6 puan gerisinde....

Altay yönetimi ise istifa sinyali veren Özbalta ile 22 Mart Salı günü durum değerlendirmesi yapacağını açıkladı.

Özbalta'nın açıklamaları üzerine Altay yönetimi de resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı. Siyah-beyazlı yönetim açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Yönetim Kurulumuz, Teknik Direktörümüz Sayın Serkan Özbalta ile 22 Mart Salı günü görüşerek durum değerlendirmesi yapacaktır. Camiamız ve spor kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Serkan Özbalta'dan istifa açıklaması... İsim yapınca böyle oldu, Altay'ı kaderine terk ediyor ile ilgili etiketler Altay Serkan Özbalta
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.