Serkan Korkmaz tek paylaşımda özetledi: İşte Türk futbolunun hal-i pür melâli

Spor yazarı Serkan Korkmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla üç büyükler başta olmak üzere Türk futbolunun sorunlarına değindi. Transferde yanlış stratejilerin uygulandığına vurgu yapan Korkmaz, bu yanlışların kamuoyunda tartışma konusu olması gerekirken kulüplerin birbirlerine gönderme yaparak taraftarları kutuplaştırdığını belirtti.

Türk futbolu son yıllarda oldukça geriye gitti. Buna neden olarak birçok sebep var. Avrupa kupalarında gelen başarısız sonuçlar, döviz kurundaki artışlar, yaşlı ve sakat futbolcuların transferleri gibi...

Tüm bu gelişmelerin yanında son yıllarda bir de kutuplaşma sorunu ortaya çıktı. Sosyal medyanın hemen hemen herkes tarafından kullanıldığı bir ortamda kulüpler, adeta taraftarlar tarafından yönetilir oldu. 

Yönetimin bir gelişme sonrası açıklama yapması gerektiğini vurgulayanlar, yapılan transferleri beğenmeyip isim önerenler, rakip takım taraftarlarına küfür edenler ne yazık ki artık hayatımızın normal bir parçası haline geldi!

Bu talepler karşısında direnemeyen ve kulak kapatamayan spor kulüpleri ise, taraftarlar gibi tartışır oldu. Her konuda kutuplaşan spor kulüplerimiz, son zamanlarda tartışmaları sporun da ötesine taşıdı.

Bunlara son örnek, Fenerbahçe-Başakşehir maçından sonra Galatasaray'ı yaptığı açıklama ve buna Fenerbahçe'den gelen tepki oldu.

Kulüplerin atışmaları sosyal medyada kısıtlı kalmadı. Dün akşam saatlerinde Ali Koç'un Galatasaray'ın transfer politikasını 'ayartmaya benzeterek' eleştirmesi üzerine sarı-kırmızılı ekibin başkanı Koç'u sert sözlerle hedef aldı.

Tüm bu soğuk rüzgarlara ilişkin spor yazarı Serkan Korkmaz'dan tüm durumu özetleyen bir paylaşım geldi.

Paylaşımında söz konusu kutuplaşmalara değinen ve kulüpleri eleştiren Korkmaz'ın paylaşımı şöyle...

''Ligin en golcü takımı BJK, Mandjukic’i...

En iyi orta saha rotasyonuna sahip takımı FB, Mesut Özil’i...

Arda’sı ve Babel’i olup orta sahası neredeyse BOŞ olan GS ise Onyekuru’yu almaya çalışıyor.

Tartışılansa; “sen Fetöcüsün”, “sen şikecisin” “hakemler seni kolluyor” FALAN!!!''

 

Serkan Korkmaz tek paylaşımda özetledi: İşte Türk futbolunun hal-i pür melâli ile ilgili etiketler Sorun Transfer türk futbolu serkan korkmaz kulüp
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.