Serkan Korkmaz'dan barışma görüntülerine gelen tepkilere sert yanıt!

Geçen hafta Çaykur Rizespor ile berabera kaldıkları maç sonrası Başakşehirli futbolcuların A Spor muhabirine saldırmaları spor gündemine bomba gibi düşmüştü. Bu olaylar sonrası Başakşehir yönetimi futbolculardan Yalçın Ayhan ve Ufuk Ceylan'ı kadro dışı bıraktığını duyurmuştu. PFDK'da olaylara karışan futbolculara ceza yağdırdı.

Bu gelişmelerin ardından olayların tatlıya bağlanması için en kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ ve futbolcular A Spor'u ziyaret ederek, darp edilen muhabirden özür dilediler.

Başakşehirspor kulübünün bu girişimi sosyal medyada büyük yankı buldu. Özellikle A Spor yönetimi bazı çevrelerce hedef tahtasına oturtuldu.

Spor adamı Rıdvan Dilmen de bu barışma girişimi öncesi dikkat çeken açıklamalarda bulunup Başakşehir kulübünü eleştirmişti.

Gelen bu eleştirilere A Spor Spor Yayınları Koordinatörü Serkan Korkmaz'dan yanıt geldi.

Twitter üzerinden kendisine ve kanallına yönelik tepkilere sert çıkan Serkan Korkmaz, "Hayatında hiç kimseyle erkek gibi kavga etmemiş, erkek gibi barışmamış kişilerin, bizim yaklaşımlarımızı anlayamamaları son derece DOĞALDIR." dedi.

Korkmaz bu tweetine gelen, "Muhabire, 'Volkan bana vurmadı' diye ifade verdirmişsiniz. Sırf Volkan ceza yemesin diye" yorumuna da çok sert yanıt verdi.

Serkan Korkmaz şu ifadeleri kullandı;

"Bu söylediğin yalansa bu dünyadaki en büyük şerefsiz olduğunu kabul ediyor musun?"

SuperHaber

Serkan Korkmaz'dan barışma görüntülerine gelen tepkilere sert yanıt! ile ilgili etiketler Başakşehir muhabir a spor serkan korkmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.