Serkan Kırıntılı bedavaya gelse de olmaz

İsmi Beşiktaş'la anılan Konyaspor kalecisi Serkan Kırıntılı'ya Siyah-Beyazlı takımın kapıları kapalı... SüperHaber'in edindiği bilgiye göre bu sezon yola Ersin Destanoğlu'yla devam edilecek. 35 yaşındaki eldiven için herhangi bir girişimde bulunulmayacak.

İsmi Beşiktaş'la anılan Konyaspor kalecisi Serkan Kırıntılı, Yeşil-Beyazlılar'ın Denizlispor'la deplasmanda oynayacağı maçın kadrosuna alınmadı. Bu sezon kaleyi İbrahim Sehic'e kaptıran 35 yaşındaki file bekçisinden kendisine kulüp bulması istendi.

Konya basınına göre, 5 Ekim'e kadar kulüp bulması için izin verilen tecrübeli eldiven herhangi bir kulüple anlaşamazsa kadro dışı bırakılacak ve altyapıya gönderilecek. Konyaspor'la sezon sonuna kadar sözleşmesi devam eden Serkan Kırıntılı için bonservis sorununu çözerse Beşiktaş'ın transfere sıcak baktığı iddia edilmişti.

BEDAVA GELSE BİLE OLMAZ

Ancak, Siyah-Beyazlı yönetime yakın kaynaklar bu iddiayı kesin bir dille yalanladı. Bu sezon yola Ersin Destanoğlu'yla devam edileceği, teknik direktör Sergen Yalçın ve kaleci departmanının 21 yaşındaki eldivene çok güvendiğini belirtildi. Beşiktaş transfer komitesinin gündeminde bir kaleci transferinin bulunmadığı ve Konyaspor'un 3. kalecisi konumundaki bir futbolcu için bedava da olsa bir girişimde bulunulmayacağı aktarıldı. Serkan Kırıntılı'nın 2017-18 sezonunda Konyaspor'un başında bulunan Sergen Yalçın ile birlikte çalıştığı için bu yakıştırmaların yapılmasının normal olduğu vurgulandı.

 

Serkan Kırıntılı bedavaya gelse de olmaz ile ilgili etiketler Beşiktaş Konyaspor serkan kırıntılı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.