Serkan Kaya, İbrahim Tatlıses'e tepkisini bakın nasıl gösterdi!

Serkan Kaya önceki akşam Kıbrıs'taki Nuh'un gemisi Deluxe Otel'de sahne aldı. Bir izleyici ''Seni İbrahim Tatlıses'e benzetiyorlar, ama yerin ayrı'' diye seslendi.

Serkan Kaya ''Orhan Gencebay 'Seni birilerine benzetebilirler. Kumaşlarınız aynı olsa da desenleriniz farklı' demişti. Benim için Orhan Abi'nin fikri önemli'' cevabını verdi. Gecede İbrahim Tatlıses şarkılarını da seslendirmedi.

''ARTIK İMPARATOR BENİM''

Serkan Kaya ''Artık imparator benim'' sözleriyle İbrahim Tatlıses'in tepkisini çekmişti.

8474510

SERKAN KAYA'YA "HADDİNİ BİL!" DEMİŞTİ

Geçen yıl Nisan ayında, İbrahim Tatlıses'in kardeşi Hüseyin Tatlı, kendisini arabeskin son imparatoru olarak ilan eden Serkan Kaya ile ilgili yaptığı zehir zemberek bir açıklamayla magazin gündemine oturmuştu. Hüseyin Tatlı, ağabeyi İbrahim Tatlıses'in arabeskin imparatoru olduğunu söyleyip, kendisini son imparator ilan eden Sekan Kaya'ya "Haddini bil!" demişti. Hüseyin Tatlı daha sonra ise yaptığı açıklamada ağabeyi İbrahim Tatlıses'in direktifiyle yaptığını söylemişti.

8474512

Serkan Kaya, İbrahim Tatlıses'e tepkisini bakın nasıl gösterdi! ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Orhan Gencebay hüseyin tatlı serkan kaya benzerlik imparator
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.