Serkan Aksoy kimdir? Michelin yıldızlı Şef Serkan Aksoy nereli, kaç yaşında?

Serkan Aksoy, Michelin yıldızı alan Türk şefler arasında yer alıyor. Küçük yaşlardan bu yana mutfakta, yemeklerle yakından ilgili olan Aksoy'un ağabeyi ve babası da aşçılık yapmış. Peki, Michelin yıldızlı Serkan Aksoy yaşı kaç?

Serkan Aksoy, Nicole adlı restoranı ile Michelin yıldızı sahibi oldu. Aşçılık aile mesleği olan başarılı şef Aksoy, Bolu'da kariyerine başladı. İşte, Serkan Aksoy hayatı, kariyeri...

SERKAN AKSOY KİMDİR?

Aksoy, Bolu'da küçük bir köyde büyüdü. Orta öğrenimde eğitimini bırakarak mesleğe başladı. Ağabeyi ve babasının aşçı olması, nedeniyle mutfağa ilgisi erkan başlamıştır. Mesleğe ilk olarak Bolu'da bir restoranda komi olarak başladı, sonrasında da Bodrum'da komiliğe devam etti. Ardından İstanbul'a gelerek burada restoranlarda çalışmaya başladı. Askerlik görevinden sonra Delicatessen'de ardından Maça kısa süre sonra buradaki işinden ayrıldı ve Nicole'ün şefi olarak görev almaya başladı.

Serkan Aksoy kimdir? Michelin yıldızlı Şef Serkan Aksoy nereli, kaç yaşında? ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.