Seri tecavüzcü kameraya yakalandı

İki kız çocuğunu zorla aracına bindiren sapık, bir marketten prezervatif alırken kameralar kayıttaydı.

Otomobil polis tarafından durdurulduğunda ise, kaçmaya karar verdi.
İngiltere'de yakalanan Joseph McCann adlı sapığın mahkemesinde kan donduran yeni detaylar ortaya çıkıyor. Miliyet'in geçtiği habere göre, Londra'da yaşayan 37 yaşındaki erkeğin kurbanıyla seyahat ettiği anlar, bir güvenlik kamerasına takıldı.

Seri tecavüzcü kameraya yakalandı

İki kız çocuğu Greater Manchester sokağında yürürken McCann aracıyla yanlarına sokuldu, "Sabahtan beri sizi arıyorum" dedi.

Çocuklar küçük çaplı bir şok yaşamışlardı, çünkü hiçbiri Congleton'da yaşamıyordu. Çocuklara, kız kardeşine zorbalık yaptıkları suçlamasını yöneltti: "Yüzünüzde gözlük veya ağzınızda diş kalmayacak, sizi doğrayacağım. Ya arabaya binersiniz ya da sizi basit bir şekilde öldüreceğim."

Çocuklar tehdidin ardından McCann'ın aracına bindi. Ancak söylediği gibi kız kardeşinin yanına gitmiyorlardı. Çocuklara sürekli sessiz olmalarını ve çenelerini kapalı tutmalarını söylüyordu.

Akşamüstü saat 18.44'te bir akaryakıt istasyonunda durdular. Aracın ön koltuğunda oturan kız çocuğuyla bir süre konuştu ve daha sonra istasyondaki markete girdi. Marketten prezervatif aldı, öfkeli ve aceleciydi. Bu sırada İngiliz polisi Cheshire ve Manchester'da McCann ve otomobilini arıyordu. Tekrar hareket eden araç Clayton Bypass'ın dolambaçlı yollarında ilerlerken, kaçırılan çocuklar çığlık atıyordu. Bu sırada bir polis devriye aracı tarafından durduruldular.

Seri tecavüzcü kameraya yakalandı ile ilgili etiketler Tecavüz İngiltere tecavüzcü
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.