Sergio Ramos, PSG'den ayrılıyor

İspanyol savunmacı Sergio Ramos, Fransa ekibi Paris Saint-Germain'den sezon sonunda ayrılacağını açıkladı. 2021 yılında Real Madrid'den, Paris Saint-Germain'e transfer olan Sergio Ramos Paris ekibinde 2 sezonda toplam 57 maça çıkarken 5 gol kaydetti. İspanyol savunmacı 2 Fransa şampiyonluğu ve 1 de Fransa Süper Kupası kazandı.

Fransız devi PSG'de takımdan ayrılması kesinleşen Lionel Messi'nin ardından bir başka yıldız Sergio Ramos'un da vedası netlik kazandı.

37 yaşındaki futbolcu sosyal medya hesabından bir veda paylaşımı yaptı. Tecrübeli savunma oyuncu vedasında "Son 2 yıldır PSG forması giymek harika bir deneyimdi. Paris'te unutulmaz bir macera yaşadım. Herkese desteği ve sevgisi için teşekkür etmek istiyorum" ifadelerini 

 

Sergio Ramos, PSG'den ayrılıyor ile ilgili etiketler PSG Fransa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.