Sergio Oliveira'nın Okan Buruk'tan özür dilemesinde Dries Mertens etkisi olduğu ortaya çıktı

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Dries Mertens'in, Sergio Oliveira’nın affedilmesinde önemli rol oynadığı belirlendi.

Galatasaray’da Belçikalı oyuncu Dries Mertens’in gerçek bir lider gibi hareket ettiği ortaya çıktı. Dünyaca ünlü deneyimli futbolcunun, Sergio Oliveira’nın affedilmesinde önemli rol oynadığı belirlendi.

Fatih Karagümrük ile yapılan kupa maçı sonrası Teknik Direktör Okan Buruk ile tartışan Oliveira’nın geri adım atıp özür dilemesinde Mertens’in çok etkili olduğu öğrenildi.

Oliveira ile görüşen Mertens’in, “Ben 37 yaşındayım ve bugüne kadar teknik direktör ile kavga edip kazanan futbolcu görmedim. Sen de hatanı kabul etmelisin” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Oliveira’nın bu görüşme sonrası geri adım attığı belirtildi.

Kadro dışı bırakılan Portekizli futbolcunun, Okan Buruk’tan randevu talep ettiği bildirildi. Mertens ile yaptığı görüşmenin de etkisiyle yaşananlara farklı bir açıdan yaklaşan Oliveira’nın geri adım atarak hatasını kabul ettiği vurgulandı.

 Bu sezon Galatasaray formasıyla 23 resmi maça çıkan Sergio Oliveira, bu maçlarda 2 gol 2 asistlik performans sergiledi.

Sergio Oliveira'nın Okan Buruk'tan özür dilemesinde Dries Mertens etkisi olduğu ortaya çıktı ile ilgili etiketler Galatasaray Dries Mertens Okan Buruk Sergio Oliveira
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.