Pep Guardiola, "Sian Massey-Ellis krizi"nde Agüero'yu savundu

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Arsenal maçında yan hakem Sian Massey-Ellis'e el hareketi yaptığı için eleştiri oklarının hedefi olan futbolcusu Sergio Agüero'yu savundu: "Büyütmeyin bu kadar!"

Premier League'in 5. haftasında Manchester City evinde Arsenal'i 1-0 mağlup etti. Ancak maçtan ve skordan çok, City'nin Arjantinli yıldızı Sergio Agüero'nun yan hakem Sian Massey-Ellis'e yaptığı hareket konuşuluyor.

2011’den beri Premier Lig'de yardımcı hakemlik yapan Sian Massey-Ellis, bir taç pozisyonunda topu Arsenal'e verdi. Topun kendilerinde olması gerektiğini savunan Agüero, hakeme itiraz ettikten sonra elini omzuna atınca şimşekleri üzerine çekti.

Pep Guardiola, "Sian Massey-Ellis krizi"nde Agüero'yu savundu

Maçın orta hakeme hareketi görmesine rağmen oyunu devam ettirdi. Maçın ardından gelen tepkiler sorulan Manchester City teknik direktörü Pep Guardiola ise oyuncusunu savundu. Katalan futbol adamı, "Yapmayın beyler. Sergio hayatımda tanıştığım en iyi insan. Bunda değil, başka durumlarda sorun arayın” dedi.

BBC'nin sevilen programı Match of the Day'de yorum yapan eski Arsenal golcüsü Ian Wright ise bu hareketi "saygısız" ve "aşağılayıcı" olarak yorumladı ve Arjantinli'ye tepki gösterenler arasında yer aldı.

Pep Guardiola, "Sian Massey-Ellis krizi"nde Agüero'yu savundu ile ilgili etiketler Pep Guardiola Manchester City sergio agüero premier league
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.