Sergio Aguero futbolu bıraktı mı?

Alaves maçında kalp krizinin eşiğinden dönen Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Sergio Agüro, sahalardan bir süre uzak kalacak. 33 yaşındaki forvetin tedavisine başlandığı ve La Liga'nın ilk yarısını kapattığı açıklandı. Barcelona kulübü 3 ay dese de İspanyol basını yıldız ismin geri dönüşünden şüpheli...

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Sergio Agüero, yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle sahalardan en az 3 ay uzak kalacak. La Liga'nın 12. haftasında Alaves'le oynadıkları maçta rahatsızlanan 33 yaşındaki forvet oyundan çıkarak hastaneye götürülmüştü.

Katalan devinden yapılan açıklamada, bazı sağlık sorunları yaşayan Agüero'nun Dr. Josep Brugada tarafından tedaviye alındığı ve maçlarda en az 3 ay boyunca forma giyemeyeceği belirtildi.

Hastalığın türünün belirtilmediği açıklamada, uygulanacak tedaviye vereceği tepkiye göre Agüero'nun sahalara dönüş tarihinin netleşeceği ifade edildi. İspanyol basını ise tecrübeli futbolcuya bazı testler yapıldığı ve kalbinde ritim bozukluğu saptandığını iddia etti.

Manchester City'den yaz döneminde bedelsiz olarak kadroya katılan Sergio Agüero, Barça formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 5 maçta yalnızca 165 dakika sahada kalırken, 1 gole imza attı.

Sağlık durumuyla ilgili bir paylaşım yapan Kun, "İyileşme süreciyndeyim, iyiyim ve moralim yerinde. Bugün kalbimi güçlendiren bu kadar çok destek ve sevgi mesajı için hepinize teşekkür etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Sergio Aguero futbolu bıraktı mı?

Sergio Aguero futbolu bıraktı mı? ile ilgili etiketler Yıldırım Demirören Barcelona La Liga sergio agüero
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.