Sergen Yalçın'ın transferinde 3 pürüz

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor'un Sergen Yalçın ile yaptığı görüşmenin detayları ortaya çıktı. İddialara göre bordo mavili yönetimle Sergen Yalçın arasında maaş, kontrat süresi ve transfer politikası konularında anlaşmazlık var.

Trabzonspor'da teknik direktör konusu henüz çözüme kavuşmadı. Başkan Ertuğrul Doğan, İstanbul'da bir araya geldiği Sergen Yalçın ile maddi konular başta olmak üzere bazı detaylarda orta yolu bulamamış ve 2. bir görüşme için söz kesilmişti. Ancak planlanan yeni zirvenin tarihi netlik kazanmadı.

Sabah'ın haberine göre; yönetim, 50 yaşındaki hocanın talep ettiği 50 milyon TL'lik rakamda indirime gitmesini beklerken, kontrat süresi ve transfer politikası konusunda da anlaşmazlıkların aşılması hedefleniyor. Bu arada adı Trabzonspor ile anılan İstanbulspor'un hocası Fatih Tekke, bordo-mavililerden teklif almadığını açıkladı.

Sergen Yalçın'ın transferinde 3 pürüz ile ilgili etiketler Trabzonspor Süper Lig Sergen Yalçın
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.