Sergen Yalçın'ın PFDK'dan aldığı ceza belli oldu

Beşiktaş evinde Sivasspor'u 2-1 mağlup ederek milli araya moralli girdi. Ancak, Siyah-Beyazlı takımda teknik direktör Sergen Yalçın'ın gördüğü kırmızı kart tartışma yaratmıştı. PFDK, başarılı çalıştırıcıya 1 maç men cezası ve 13 bin TL para cezası verildiğini açıkladı.

Süper Lig'in 8. haftasından oynanan Beşiktaş-Sivasspor maçının hakem Yaşar Kemal Uğurlu tarafından 43. dakikada kırmızı kart gösterilerek tribüne gönderilen Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın cezası belli oldu.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, başarılı çalıştırıcıya 1 maç men cezası ve 13 bin TL para cezası verildiğini açıkladı. Buna göre Sergen Yalçın 10. haftada oynanacak G.Saray derbisinde sahada olacak. Yalçın cezasını 9. haftadaki Başakşehir maçında çekecek.

HAKEMİN RAPORUNDA KÜFÜR YAZMIYOR

İlk yarının sonlarına doğru Can Bozdoğan rakip ceza sahası önünde yerde kaldı, Siyah-Beyazlılar faul beklerken maçın hakemi devam dedi. Sakatlık geçrien ve yerden bir süre kalkamayan genç orta saha oyuncusunun tedavisi için Serdar Saatçı topu kenara atmak istedi. Teknik direktör Sergen Yalçın kulübeden çıkıp o topa sert bir tekme attı. Bunun üzerine Yaşar Kemal Uğurlu kırmızı kartını çıkararak Sergen Yalçın'ı tribüne gönderdi.

Yalçıni 15 Ekim'deki Başakşehir deplasmanında takımının başında sahaya çıkamayacak.

Sergen Yalçın'ın PFDK'dan aldığı ceza belli oldu ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın PFDK
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.