‘Google’a bak anlarsın’ Ghezzal

Sergen Yalçın: "Rachid Ghezzal ilk geldiğinde menajeri Hakan Korkmaz’a benim nasıl biri olduğumu ve futbolculuğumu sormuş. ‘Google’a bak anlarsın’ demişler. O da merak edip açmış, eski maçlarımı izlemiş. Koşarak odama geldi, 'Müthiş ve lider bir oyuncuymuşsunuz, hakkınızda yanlış düşünmüştüm ama şimdi hayran oldum' dedi. Rachid’in eksikleri vardı, özel çalışma ile gidermeye çalıştık"

Beşiktaş'ın başındaki ilk sezonunda Siyah-Beyazlı kulübü 16. şampiyonluğuna ulaştıran teknik direktör Sergen Yalçın, Hürriyet'e samimi açıklamalarda bulundu. İsmail Er'e "şampiyonluk röportajı" veren Yalçın, "Sezon boyunca puan kaybettiğimiz karşılaşmalardan sonra ‘Bu kayıp Sergen’e yazar’ dediler. Güldüm, teknik heyetime ve oyuncularıma ‘Sinirlerinize hakim olan ve moralinizi bozmayın’ diyerek motivasyonlarını dik tuttum" dedi.

Sezonu 8 gol, 17 asistle tamamlayan ve şampiyonluk golünü de atan Rachid Ghezzal'le ilgili anısını paylaşan Sergen Yalçın'ın

"Rachid Ghezzal ilk geldiğinde menajeri Hakan Korkmaz’a benim nasıl biri olduğumu ve futbolculuğumu sormuş. ‘Google’a bak anlarsın’ demişler. O da merak edip açmış, eski maçlarımı izlemiş. Koşarak odama geldi, “Müthiş ve lider bir oyuncu imişsiniz, hakkınızda yanlış düşünmüştüm ama şimdi hayran oldum” dedi. Rachid’in eksikleri vardı, özel çalışma ile gidermeye çalıştık" ifadeleri dikkat çekici...

ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON HOCASININ SÖZLERİNDEN SATIRBAŞLARI ŞÖYLE:

"Bir Beşiktaş’ın istatistiklerine bakın, bir de rakiplere... Üstelik bunu kısıtlı imkanlarla başardık. Sezon başında transfer için yeterli bütçemiz yoktu. En çok Hulk’u istedim. Bir de İtalya’dan bir stoper getirmek için çok uğraştık. Ekonomik nedenlerden dolayı ikisi de olmadı."

"Sezon başı çok önemli puan kayıpları yaşadık. Konyaspor’a, Gaziantepspor’a, Alanyaspor’a yenilmiştik. Takımdaki herkes şaşkındı. Eleştiriler yükseldi. Hatta yerime gelecek teknik adam isimleri dolaşmaya başlamıştı ortalıkta."

"Sezon başında Welinton ve N’Sakala’yı aldığımız için beni eleştirdiler. Şimdi ne oldu! 20 yaşında kaleciyle şampiyon olan başka bir takım var mı? Ersin’de ısrar ettim, oynattım... Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye teşekkür ediyorum. Kulüpte 5 kuruş yokken bile futbolcuları parasız bırakmadılar. Eğer başarılı olmak istiyorsan, futbolcunun maaşını kesmeden, gününde vereceksin.”

"Beşiktaş Futbol Takımı olarak sezonu 13,5 oyuncu ile tamamladık. Herkes 21 kişilik kadroyla maçlara çıkarken, biz sayıyı tamamlamak için gençlerle çıktık.

Hatta bazı maçlarda 21’i bile bulamadık. Şampiyonluğa oynayan rakiplerimiz 3 tane 11 yapabilecek kadar geniş kadrolara sahipti. Yine rakiplerimiz milyonlarca Euro harcayarak devre arasında transfer yaparken biz sadece Eskişehir’den Bilal’i aldık."

 ‘Google’a bak anlarsın’ Ghezzal

RÖPORTAJIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

‘Google’a bak anlarsın’ Ghezzal ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Hürriyet
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.