Sergen Yalçın'dan Gökhan Töre'ye Rize motivasyonu

Çaykur Rizespor deplasmanında Beşiktaş'ın 2. golünü atan Gökhan Töre, gol sevincini hocası Sergen Yalçın'a koşarak yaşadı. İkilinin maç öncesi özel bir diyalog yaşadığı ortaya çıktı...

Beşiktaş şampiyonluk yolunda Çaykur Rizespor engelini kayıpsız geçti. 3 golcüsü de sakat olan ve son 2 maçta santrforsuz oynayan Siyah-Beyazlılar'da Georges-Kevin N'Koudou ve Gökhan Töre skor yükünü çekiyor.

Rize deplasmanında Kartal'ın 2. golünü atan Gökhan Töre, bu sezon 3. kez gol sevinci yaşadı. 29 yaşındaki futbolcu3 golü de deplasmanlarda attı. Sakatlıklarla boğuşan ve 2 haftadır iyi oynayan Gökhan Töre, sakatlanarak oyuna devam edemedi ve 60'ta yerini Cyle Larin'e bıraktı.

Beşiktaş'a belki de şampiyonluğu getiren golü atan Gökhan Töre ile teknik direktör Sergen Yalçın arasında gol sevinci sırası ilginç bir diyalog yaşandı. Töre, gol sevinini hocasına koşarak yaşarken Sergen Yalçın'ın "Atacaksın demiştim sana!" dediği duyuldu.

"İdeale yakın derken zaten başka oyuncumuz yok... Gökhan da sağ olsun bölgesi olmadığı halde iyi niyetiyle mücadele ediyor..." diyerek oyuncusuna olan güvenini ifade etmişti.

Sergen Yalçın'dan Gökhan Töre'ye Rize motivasyonu ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Gökhan Töre
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.