Sergen Yalçın'a şampiyonluk hediyesi Diego Costa

Geçen yaz Mario Mandzukic'i çok isteyen, devre arasında Hulk hayalleri kuran Sergen Yalçın, bu iki golcünün alınamaması nedeniyle yönetime sitem etmişti. Bu kez de Diego Costa'yı çok isteyen başarılı çalıştırıcı için gereken fedakarlık yapılacak. Başkan Ahmet Nur Çebi golcü ismin transferini bitirip, Sergen Yalçın'a şampiyonluk hediyesi vermek istiyor.

Beşiktaş'ın santrfor transferindeki 1 numaralı hedefi Diego Costa, ilk görüşmelerde Siyah-Beyazlı kulüpten servet istemişti. 33 yaşındaki İspanyol golcü, Beşiktaş yönetimi geri adım atmayınca taleplerini revize etti.

Sabah'ın haberine göre; İlk yapılan görüşmede 3.5 milyon Euro maaş ve 2 milyon Euro imza parası isteyen İspanyol oyuncunun menajeri, olumsuz karşılık alınca rakamı indirdi. Tecrübeli yıldız, 2 yıllık sözleşme karşılığı maaş isteğini 3 milyon Euro, imza parasını ise 1.5 milyon Euro'ya düşürdü. Ancak Beşiktaş yönetiminin 32 yaşındaki oyuncu için belirlediği ücret 2.5 milyon Euro'dan fazlası değil. Ciddi görüşmeler yapılmasına karşın aradaki farklardan dolayı transferde henüz mesafe kat edilemedi.

SERGEN YALÇIN'A HEDİYE EDİLECEK

Öte yandan, Beşiktaş yönetimi çifte kupalı şampiyon teknik direktör Sergen Yalçın'la orta noktada buluşmayı başardı. beIN Sports'un haberine göre; Siyah-beyazlıların bir süredir sözleşme uzatmak için görüşme halinde olduğu 48 yaşındaki teknik adam ile 1.6 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardığı öğrenildi. Resmi imzanın hafta içinde atılması bekleniyor. 

Göreve başlamasının ardından siyah-beyazlılar ile toplam 59 maça çıkan 48 yaşındaki teknik adam, 39 galibiyet alırken, 13 de mağlubiyet aldı ve 7 müsabakadan da beraberlikle ayrıldı.

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, hocayla sözleşme imzalandıktan sonra, teknik adamın istekleri doğrultusunda hem UEFA Şampiyonlar Ligi hem de lig maratonu için takım planlamasına başlayacak.

Geçen yaz Mario Mandzukic'i çok isteyen, devre arasında Hulk hayalleri kuran Sergen Yalçın, bu iki golcünün alınamaması nedeniyle yönetime sitem etmişti. Bu kez de Diego Costa'yı çok siteyen başarılı çalıştırıcı için gereken fedakarlık yapılacak. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin golcü ismin transferini bitirip, Sergen Yalçın'a şampiyonluk hediyesi vermek istediği gelen haberler arasında...

Sergen Yalçın'a şampiyonluk hediyesi Diego Costa ile ilgili etiketler Sergen Yalçın Beşiktaş diego costa
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.