Sergen Yalçın: VAR kaldırılsın, hakem hatalarına razıyız

Sergen Yalçın: "Bu VAR sisteminin neye çalıştığı belli değil. Bu VAR futbolu doğallığından çıkardı. VAR'ın başında kim oturuyorsa futbol onun eline geçti. Futbolun doğasına, doğallığına aykırı kararlarla penaltı verilmesinin bitmesi lazım. Bence VAR'ı kaldırın. Hata yapabilirler. Razıyız. Bu şekilde olmaz."

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Video Asistan Hakem (VAR) uygulamasının kalkması gerektiğini savundı. 2-1'lik Aytemiz Alanyaspor yenilgisinin ardından beIN Sports'a konuşan başarılı çalıştırıcı, şunları söyledi:

"Oyuna çok iyi başlamadık. Rakip baskıyla başladı. Baskıdan çıkmakta zorlandık. Rakip de öyle çok pozisyon filan bulmadı yani. VAR'daki arkadaşlar devreye girdi. bilmiyorum penaltı var mıydı, tartışılır mı? Bu VAR sisteminin neye çalıştığı belli değil.

Bu VAR futbolu doğallığından çıkardı. VAR'ın başında kim oturuyorsa futbol onun eline geçti. Sahadaki mücadelenin hiçbir önemi kalmadı... Olabilir kaybedebiliriz. Her maçı kazanacağız diye bir şey yok. Alanyaspor da iyi takım."

"Hakemler tam bir felaket. Onun söyleyeyim yani MHK'ye... Tamam biz de iyi oynamadık ama Kaybedebiliriz bu çok normal. Biz kimle mücadele edeceğimizi şaşırdık. Yahu, Fenerbahçe maçında bile Fenerbahçe'yi madur gösterdiler. Penaltı verme, maç kazandırma devri bitmiş olmalı. Lütfen biraz daha dikkat etsin hakemler. Sağlıklı maç yönetsinler. Oyuncular 90 dakika mücadele ediyor. Futbolun doğasına, doğallığına aykırı kararlarla penaltı verilmesinin bitmesi lazım. Bence VAR'ı kaldırın. Hata yapabilirler. Razıyız. Bu şekilde olmaz. Doğallık kalktı ortadan. Ceza alanı içinde saçmasapan ele çarpıyor, biri birine çarpıyor lap penaltı."

Sergen Yalçın: VAR kaldırılsın, hakem hatalarına razıyız ile ilgili etiketler Sergen Yalçın Beşiktaş Aytemiz Alanyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.