Sergen Yalçın'dan Talisca iddialarına cevap

Sergen Yalçın: "1 puan ne ifade ediyor? 1 puan 1 puandır. Bu 1 puanı çok arayacağınız zamanlar da olabilir. Değerini bilmek lazım. Bizim savunma anlayışımızda böyle goller yemek yok. Yediğimiz goller bize yakışmadı. Bugün basit top kayıpları da biraz fazlaydı. Talisca diye sürekli konuşuyorsunuz. Nasıl alacağız? Talisca'nın kaç paraya oynadığını biliyor musunuz?"

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 2-2 berabere kaldıkları 18. hafta Hatayspor maçının ardından "1 puan iyidir" dedi. Zorlu deplasmanda 5 maçlık galibiyet serisi sona eren Siyah-Beyazlılar'ın başarılı çalıştırıcısı, "1 puan ne ifade ediyor?" sorusuna "1 puan 1 puandır. Bu 1 puanı çok arayacağınız zamanlar da olabilir. Değerini bilmek lazım. Bizim savunma anlayışımızda böyle goller yemek yok. Yediğimiz goller bize yakışmadı. Bugün basit top kayıpları da biraz fazlaydı" cevabını verdi.

Sergen Yalçın, şunları söyledi: “Kaybetmektense bir puan almak iyidir. Sezon sonunda bugün aldığımız bir puanın değeri çoğalabilir. Dengeli bir oyun oldu. Öne geçtikten sonra yediğimiz goller bize yakışmadı. Rakibin oynamasına izin verdik. Savunmada basit hatalar yaptık. Çok sık maç oynuyoruz, oyuncuları da anlamamız lazım, kolay değil. İkinci yarı daha iyi oynadık, kontrol bizdeydi. Sezonun geneline baktığımızda bu tarz maçlar olacak. Welinton kart cezalısı durumda ama alternatiflerimiz var. Çok sorun olacağını düşünmüyorum. Önce kupa maçına konsantre olacağız. Derbiye kupa maçından sonra bakacağız. Sevinmiyoruz da üzülmüyoruz da... Transferde şu an net olan bir şey yok. Herhangi bir planlama yapamıyoruz. Ayrılması gereken isimler var."

 TALİSCA İDDİALARINA CEVAP

"Hatayspor'un sarı kartı olan 9 numaralı oyuncusu, tam 4 sefer ceza alanı içinde kendini yere attı, hiçbirinde penaltı vermedi hakem çünkü 4'ü de sahte atlayıştı ama hiçbirinde sarı kart vermedi. 4'ünde de sarı kart vermiyorsa, bunda bir acayiplik var derim. Talisca diye sürekli konuşuyorsunuz. Nasıl alacağız? Talisca'nın kaç paraya oynadığını biliyor musunuz? Çok fazla gündeme getiriyorsunuz. Ekonomik olarak zor bir durumdayız. Fazla yabancımız var. Ekonomimiz zor, yabancımız zor. O yüzden transferde biraz bekleyeceğiz. Çok fazla konuşmaya gerek yok."

Sergen Yalçın'dan Talisca iddialarına cevap ile ilgili etiketler Sergen Yalçın Beşiktaş Hatayspor Aaron Boupendza anderson talisca
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.