"Onu takımda görmek istemiyorum"

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Lens'i kadroda görmek istemediğini yönetime bildirdi. Hollandalı futbolcuyu kadro dışı bırakan Siyah-Beyazlı idareciler, Umut Nayır'dan da kendisine kulüp bulmasını istedi.

Beşiktaş'ta Konyaspor deplasmanı öncesi hareketli saatler yaşanıyor. Forvet transferini Aboubakar'la sonuçlandıran Kartal'da, teknik direktör Sergen Yalçın'ın da koronavirüs karantinası sona ermişti. Maçın hazırlıklarını sürdüren Siyah-Beyazlılar'da Sergen Yalçın ve yöneticiler bir toplantı gerçekleştirdi.

Milliyet'in haberine göre Yalçın, "Lens'i kadroda görmek istemiyorum" diyerek yönetimden gereğini yapmasını istedi. Siyah-Beyazlı idareciler de Hollandalı futbolcuyu kadro dışı bıraktı. Tecrübeli futbolcu bir süre Douglas ve Mirin'le birlikte çalışacak.

KENDİNE KULÜP BUL

Öte yandan, Konya kafilesine dahil edilmeyen isimlerden olan Umut Nayır'dan kendisine kulüp bulması istendi. 5 Ekim'de kapanacak transfer penceresi öncesi genç stoper Alpay Çelebi'nin de alt lig kulüplerinden birine kiralanması bekleniyor.

Zorlu deplasmanda yeni transfer Aboubakar kadroda olacak. Sakatlığı bulunan N'Koudou, lisansı yetişmeyen Josef ve dinlendirilecek olan Atiba İstanbul'da kaldı.

 

"Onu takımda görmek istemiyorum" ile ilgili etiketler Sergen Yalçın Beşiktaş Jeremain Lens Umut Nayir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.