Sergen Yalçın: Komedi! Kendini Superman sanmış!

Sergen Yalçın: "Hakem kararı komedi. Trajedi. Kenardaki hakemin o topu görmeme ihtimali yok. Oradan bayrak kaldırıyor. Görme ihtimalin yok diyorum, öyle gördüm diyor. Öyle görmüş. Superman herhalde. Cüneyt Hoca da, yan hakemi de güzel maç yönetti. Tebrikler. Değerli bir arkadaş."

Süper Lig'in 40. haftasında Galatasaray'a deplasmanda 3-1 mağlup olan Beşiktaş'ın 3 maçlık galibiyet serisi sona erdi. 7 maçlık yenilmezlik serisinin de sonuna gelen Siyah-Beyazlılar bitime 2 maç kala hala lider ama Fenerbahçe farkı 2'ye, Galatasaray ise 3'e indirdi.

Maçın ardından Cüneyt Çakır'ın yardımcısına tepki gösteren Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, tartışmalı bir taç pozisyonu sonrası hakemle yaşadığı diyaloğu paylaştı. Yalçın'ın maç sonu yayıncı kuruluşa verdiği röportaj şöyle: 

"Oyun istediğimiz gibi olmadı. Oyun olarak pek bir şey koyamadık ortaya. Her maç kazanacağız diye bir şey yok zaten. Bu maça fazla takılamayız. Hatalara bakıp, değerlendirme yapacağız ama hemen salı gününe hazırlanmamız gerekiyor."

"Komedi! Kenardaki hakemin topun çıkmasını görme ihtimali yok. Öyle görmüş demek ki süperman filan! Tebrik ediyoruz Cüneyt Çakır'ın yardımcısını! Tabi ki hakeme bağlamak doğru değil ama konuşulması gereken çok konu var."

"N'Koudou salı dönebilir. Diğerleri dönmez, zannetmiyorum."

Sergen Yalçın: Komedi! Kendini Superman sanmış! ile ilgili etiketler Beşiktaş Galatasaray Sergen Yalçın
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.