Sergen Yalçın görevden ayrıldı ama kalplerdeki yerinde değişiklik olmadı

Beşiktaş taraftarı, perşembe günü görevden ayrılan Teknik Direktör Sergen Yalçın'ı da unutmadı. Siyah-beyazlı tribünler, 'Sergen Yalçın' diye tempo tutarak, eski teknik direktörlerini unutmadılar. Futbolcuları tribünlere çağıran taraftarlar, ardından da 'Burası Beşiktaş, herkes kendine gelsin' tezahüratı yaparak takımın kötü gidişatı sonlandırmasını istedi.

Süper Lig'in 16. haftasında Kayserispor'u ağırlayan Beşiktaş'ta tribünler hınca hınç dolarken, görevden ayrılan teknik direktör Sergen Yalçın unutulmadı...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 6'da 0 çeken, Süper Lig'de de son 5 maçta 1 puan toplayabilen Siyah-Beyazlılar'da teknik direktör Sergen Yalçın'la yollar ayrılmıştı. 

Vodafone Park'ta tribünler Kayserispor maçı öncesi Sergen Yalçın sesleriyle inledi. Geçen sezon çifte kupa kazandıran Beşiktaş efsanesi Sergen, görevden ayrıldı ama kalplerdeki yerinde değişiklik olmadı.

ÖNDER KARAVELİ’DEN 7 DEĞİŞİKLİK

Beşiktaş'ta teknik sorumlu Önder Karaveli, Borussia Dortmund maçının 11’inde 7 değişikliğe giderek Kayserispor mücadelesine çıktı.

Karaveli, savunmada Necip Uysal’ın yerine Rosier, Welinton’un yerine Serdar Saatçı, Montero’nun yerine Vida ve Umut Meraş’ın yerine ise Rıdvan Yılmaz’ı görevlendirdi. Orta alanda cezalı olan Josef ve Mehmet Topal’ın yerine Atiba ve Pjanic, hücum hattının sağında ise Kenan Karaman’ın yerine Rachid Ghezzal forma giydi.

Kaleyi Ersin Destanoğlu’na emanet eden Önder Karaveli, savunma dörtlüsünü; Rosier, Serdar Saatçı, Vida ve Rıdvan Yılmaz’dan oluşturdu. Orta alanda Atiba, Can Bozdoğan ve Miralem Pjanic’i sahaya süren Karaveli, hücum hattının sağında Ghezzal, solunda Larin’i tercih etti. Önder Karaveli’nin hücum hattındaki tercihi ise Michy Batshuayi oldu.

Beşiktaş, Kayserispor maçına 7 eksikle çıktı. Siyah-beyazlı ekipte; Necip Uysal, Josef de Souza ve Welinton kart cezaları sebebiyle takımını yalnız bıraktı. Ayrıca sakatlıkları bulunan Kevin N’Koudou, Alex Teixeira ve Mert Günok da formasından uzak kaldı. Ayrıca daha önce kadro dışı bırakılan Fabrice N’Sakala ile birlikte eksik futbolcu sayısı 7 oldu.

PJANIC 2 MAÇ SONRA 11’DE

Beşiktaş’ta Kayserispor maçına ilk 11’de başlayan Miralem Pjanic, 2 maçlık aranın ardından 11’de yer aldı. Son olarak Giresunspor mücadelesinde 11’de görev yapan Bosna Hersekli orta saha oyuncusu daha sonra Kasımpaşa maçında yedek kalmış ve görev almamıştı. Tecrübeli futbolcu  Şampiyonlar Ligi’nde oynanan Borussia Dortmund mücadelesinde ise üst solunum enfeksiyonu nedeniyle görev alamamıştı. Pjanic, 2 maçlık aradan sonra formasına kavuşmuş oldu.

Sergen Yalçın görevden ayrıldı ama kalplerdeki yerinde değişiklik olmadı ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın çarşı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.