Sergen Yalçın: "En son sağ beke kimi aldık onu bile hatırlamıyorum"

Antalya deplasmanında önce kabus gören ardından müthiş bir geri dönüşle maçı kazanan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, tarihi performansı, "En son sağ beke kimi aldık onu bile hatırlamıyorum. Bizim ve oyuncuların dengesi bozuldu. Göreve başladığımızdan beri böyle bir kaos yaşamadık" sözleriyle özetledi.

Beşiktaş Süper Lig'in 5. haftasında Antalyaspor deplasmanında müthiş bir geri dönüşe imza attı. Sakatlıklarla boğuşan ve ilk yarıda 2-0 geriye düşen Kartal, maçı 3-2 kazanmayı başardı. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın maçtan sonraki "En son sağ beke kimi aldık onu bile hatırlamıyorum" geceyi özetledi.

Başarılı çalıştırıcı tarihi maçın ardından yayıncı kuruluşa şunları söyledi:

"Geceyi anlatmak gerçekten çok zor. Yeri dolmayacağımız bir sağ bekimiz sakatlandı. Stoperimiz sakatlandı. Sürekli oyuncuların yerini değişirdik. Kaos ortamında onu oraya çek bunu buraya koy, acayip şeyler yaşandı. En son sağ beke kimi aldık onu bile hatırlamıyorum. Bizim ve oyuncuların dengesi bozuldu. Göreve başladığımızdan beri böyle bir kaos yaşamadık."

GHEZZAL SAKAT SAKAT OYNAMIŞ 

"Olaylar hep çalışmadığımız yerlerden gelişti. Bunların yerine kimi oynatırız diye planımız yoktu. Oyuncumuzun olmadığı yerlerde sakatlıklar oldu. Rachid Ghezzal'ın son maçtan ufak tefek problemleri vardı ama oyuna almak zorunda kaldık."

"6 sakatımız var bunların 4'ü geri dönmez. Rosier hasta o döner, Welinton dönebilir diyorlar. Bu kadar oyuncuyu bir anda kaybetmek kötü. Necip'inki uzun bir problem. Diz bağları... Allah'tan geniş bir kadromuz var."

Sergen Yalçın: "En son sağ beke kimi aldık onu bile hatırlamıyorum"

ERSUN YANAL: HEP BERABER KAYBETTİK

Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise tarihi hezimeti, "İlk yarıyı 3-0 önde tamamlama şansımız vardı. Karşı karşıya pozisyonda atamadık. 2 bireysel hatadan 2 gol yedik. Enteresan bir maç, unutulmayacak bir maç. Hep beraber kaybettik" sözleriyle açıkladı.

Sergen Yalçın: "En son sağ beke kimi aldık onu bile hatırlamıyorum" ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Ersun Yanal Antalyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.