Sergen Yalçın: Beşiktaşlı yöneticiler benim altımı oydu, hepsini anlatacağım

Geçen sezon Beşiktaş'ı tarihi bir şampiyonluğa taşıyan, sezon başında sözleşme krizi yaşansa da Siyah-beyazlı takıma imza atan Sergen Yalçın, ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde alınan kötü sonuçlar sonrasında Beşiktaş'taki görevinden ayrılmıştı. Beşiktaş efsanesi Sergen Yalçın, isim vermese de ayrılıktan Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı'yı sorumlu tuttu... İşte Sinan Engin'in aktardığı detaylar...

Beşiktaş efsanesi Sergen Yalçın, teknik direktörlükten ayrıldıktan uzun süre sonra konuşmaya karar verdi. Siyah-Beyazlıları geçen sezon ilk yılında şampiyon yapmasına rağmen bu sezon devre arasını göremeyen Yalçın, yönetimden bazı isimlerin altını oyduğunu iddia etti.

Beyaz Futbol yorumcusu Sinan Engin'e konuşan Sergen Yalçın, Sporting deplasmanında bazı yöneticilerin teknik direktör Bruno Pinheiro'yla görüştüğünü duyduğunu söyledi...

Sinan Engin'in Beyaz Futbol programında Sergen Yalçın ile konuşmasını anlattığı kısımlar şöyle:

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ ALTIMI OYDU

"Sen de biliyorsun Sinan ağabey bu yönetimin bana yaptıklarını. Bütün yaz beraberdik. Sadece Beşiktaş taraftarı için imza attım. Sezon başında 1 - 1.5 ay beni aramadılar. Sen biliyorsun bunları."

"Ben Beşiktaş'ın teknik direktörüyüm. Lizbon deplasmanına Şampiyonlar Ligi maçı için gittiğimizde gidip başka teknik direktörle (Pinheiro) görüşüyorlar. Beşiktaş yönetimi bana çok şey yaptı, altımı oydular."

"AHMET NUR ÇEBİ İLE SORUNUM YOK AMA..."

"Ahmet Başkan iyi bir insan, onunla bir sorunum yok ama onu yanlış yönlendirenler var. Ben Beşiktaş taraftarı için sezon başında sözleşme imzaladım."

"Bu sezon takım çalıştırmayacağım, belki seneye de çalıştırmam. Çok şey var, hepsini anlatacağım. Beşiktaşlı yöneticiler benim altımı oydu."

O YÖNETİCİ CEYHUN KAZANCI MI ?

Beşiktaş'ta Sportif direktörlüe getirilen Ceyhun Kazancı, Sergen Yalçın'ın ardından Portekiz ekibi Estoril'i çalıştıran Bruno Pinheiro'yu takımın başına getirmek için büyük çaba sarf etmişti. Portekizli çalıştırıcıyla anlaşan yöneticiler, Estoril'in izin vermemesiyle Önder Karaveli seçeneği devreye sokulmuştu.

Sergen Yalçın: Beşiktaşlı yöneticiler benim altımı oydu, hepsini anlatacağım ile ilgili etiketler Sergen Yalçın Beşiktaş Ceyhun Kazancı Sinan Engin
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.