Sergen Yalçın: Aboubakar iyi durumda

Karantinadan çıkan ve Konya deplasmanında takımın başında sahaya çıkan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Aboubakar ve Lens konusunda açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Konyaspor maçı öncesi Aboubakar ve Lens açıklaması yaptı. beIN Sports'un maç önü yayınında konuşan Yalçın,

"Arayan, soran, destek veren herkese teşekkürler. 2 haftalık bir karantina süreci oldu. Uzak kalmak zor, biraz olayın dışında kalıyorsun. Murat hoca çok tecrübeli, bu süreci çok iyi yönetti, bu vesileyle teşekkürler. Aboubakar iyi durumda. Gelene kadar antrenmanlara devam ettiğini, hazır olduğunu söyledi. Biz de kadroya aldık. Lens konusunu maçtan sonra konuşsak daha iyi olur. Yabancı kontenjanı durumu da var. Umut Nayır’la ikisini kadroda düşünmüyoruz. Ya başka takım bakacaklar ya da dışarıda kalacaklar" ifadelerini kullandı.

SAĞLAM DÖNDÜ

beIN Sports muhabiri Gürler Akgün ise Aboubakar'la ilgili şu detayı paylaştı:

"Detaylı sağlık kontrollerinden başarıyla geçen Aboubakar'ın antrenman notları da çok iyi. Beşiktaşlı yetkililer, şut çalışmasında Aboubakar'ın kale arkasındaki reklam panolarını titreten şutları olduğunu, kendine çok iyi baktığını belirtti." 

Sergen Yalçın: Aboubakar iyi durumda ile ilgili etiketler Sergen Yalçın Beşiktaş Vincent Aboubakar Jeremain Lens
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.