Sergen Yalçın: "Balotelli o hareketi geçen sene bize gelemediği için mi yaptı, bilemiyorum"

Adana Demirspor'un İtalyan yıldızı Mario Balotelli'nin kendisi için yıllar önce "O çocukta beyin yok" diyen Sergen Yalçın'a cevabı tarihe geçecek cinsten... Adana ekibi maçı 3-0'dan 3-3'e getirirken 1 gol, 1 asist yapan Balotelli'nin "beyin" işaretine cevap veren Yalçın, manidar konuştu.

Geçen hafta Antalyaspor deplasmanında 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazanan Beşiktaş, 6. haftada aynı geri dönüşü bu kez kendisi yaşadı. Adana Demirspor maçında 3-0 öne geçen Siyah-Beyazlılar, maç farka gidiyor derken Adana ekibinin skoru 3-3'e getirmesine engel olamadı.

Maçın skoru kadar Sergen Yalçın ile Mario Balotelli arasında yaşananlar geceye damga vurdu. Beşiktaş teknik direktörü, yıllar önce bir televizyonda yorumcuyken Manchester City forması giyen İtalyan yıldız için "O çocukta beyin yok" demişti. Sergen Yalçın'ın bu sözleri sarfettiği video hafta boyunca sosyal medyada dolaştı.

Kendisi hakkında söylenen bu sözlere çok sinirlenen Mario Balotelli attığı golden sonra Beşiktaş yedek kulübesine doğru beyin işareti yaptı. Maçın hakemi bu harekete sarı kart gösterdi. Tecrübeli santrfor 90+7'deki golün de asistini yapınca daha da hırslandı ve maç sonu ortalık karıştı.

"BEŞİKTAŞ'A GELEMEDİĞİ İÇİN YAPIYOR"

Sergen Yalçın maçın ardından Balotelli'ye tepki gösterdi. Maç için, "3-0'lık skorun ardından 3-3'e oyunun dönmesi talihsiz bir gece bizim adımıza. Geçen maç, bu maç, enteresan oyunlar oynuyoruz. Bizim için talihsiz bir gece oldu ama sezon içinde böyle şeyler olur, fazla abartmamak lazım" diyen Yalçın, Balotelli konusunda ise şunları söyledi:

"Balotelli bana hareket yaptı, pozisyona sarı kart verdi hakem. Bir oyuncunun rakip teknik direktöre böyle bir hareket yaptığına hiç şahit olmadım. Balotelli'nin neden bana böyle bir hareket yaptığını anlamadım, geçen sene bize gelemediği için mi yaptı, bilemiyorum. Kendi adına üzücü, seviyesini belli etmiş oldu, kendisi için yazık oldu, seviyesiz bir hareket."

Sergen Yalçın: "Balotelli o hareketi geçen sene bize gelemediği için mi yaptı, bilemiyorum"

Sergen Yalçın: "Balotelli o hareketi geçen sene bize gelemediği için mi yaptı, bilemiyorum" ile ilgili etiketler Adana Demirspor Beşiktaş Sergen Yalçın mario balotelli
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.