Sergen Yalçın: 10 sene sonra finaldeyiz, hasrete son vermek istiyoruz

Sergen Yalçın: "Güçlü olan taraf turu geçti. Kafamızda F.Bahçe maçını oynadığımız filan yok. Hiçbir zaman sonraki maçı düşünmem. Tüm konsantrasyonumuz Başakşehir maçındaydı. Ben hayatımda ilk kez bir final oynayacağım. 10 sene sonra finaldeyiz. Hasrete son vermek istiyoruz."

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde MEdipol Başakşehir'i eleyen Beşiktaş, 10 yıl sonra Kupa'da finale çıktı. Sergen Yalçın ise teknik direktörlük kariyerinde ilk kez final oynayacak. Başarılı çalıştırıcı maçın ardından, "Güçlü olan taraf turu geçti. Kafamızda F.Bahçe maçını oynadığımız filan yok. Hiçbir zaman sonraki maçı düşünmem. Tüm konsantrasyonumuz Başakşehir maçındaydı. Ben hayatımda ilk kez bir final oynayacağım. 10 sene sonra finaldeyiz. Hasrete son vermek istiyoruz" dedi.

Hafta sonu Fenerbahçe'yle oynayacakları şampiyonluğu yakından ilgilendiren derbiye de değinen Sergen Yalçın, şöyle konuştu:

5 PUAN ÇOK AVANTAJ DEĞİL

"Fenerbahçe'nin maç kaybetmesi onların kötü takım olduğunu göstermez. Çok iyi oyuncuları var. Zor bir derbi olacak. Oyuncuların en büyük özelliği hata yapmalarıdır. Hiç kimse hata yapmasa, herkes mükemmel oynasa maçlar 0-0 biter zaten... 2 puan, 3 puan, 5 puan çok avantaj değil. Herkes herkesi yenebiliyor. Her yerde savaş var. Zor bir lig, kolay bir lig değil. Bir kulvarda finale ulaştık, bu önemliydi, inşallah öbür tarafta da hedefe ulaşırız. Şampiyonluk için son dakikaya kadar bu takım neyi varsa verecek, kimse merak etmesin."

 İlk yarıda sakatlanan Vincent Aboubakar'ın durumu sorulan Sergen Yalçın, "Aboubakar için doktorla henüz konuşmadık, yarın, öbür gün belli olur. İnşallah ciddi bir durumu yoktur, tüm oyunculara ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın: 10 sene sonra finaldeyiz, hasrete son vermek istiyoruz ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.