Serenay Sarıkaya'nın olay olan yeşil tüylü terliklerinin fiyatı dudak uçuklattı!

Serenay Sarıkaya, rol aldığı projelerin final yapmasının ardından tatile çıkmıştı. Tatil dönüşü havalimanında hayranıyla fotoğraf çekilen Sarıkaya'nın yeşil tüylü terlikleri olay olmuştu. Sarıkaya'nın yeşil tüylü terliklerinin fiyatı ''Bu terliğe o kadar para verilir mi?'' yorumlarına neden oldu.

Serenay Sarıkaya, rol aldığı Aile dizisi ve Alice Müzikali'nin final yapmasının ardından tatile çıktı. Önce Yunanistan'da deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran ünlü oyuncu ardındna Bodrum'a geçti.

ALAY KONUSU OLAN TERLİĞİN FİYATI AĞIZLARI AÇIK BIRAKTI!

Tatil dönüşü havalimanında karşılaştığı hayranıyla fotoğraf çektiren Sarıkaya'nın giydiği yeli tüylü terlikler sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Sarıkaya'nın alay konusu olan terliklerinin fiyatı ortaya çıktı. Sarıkaya'nın dünyaca ünlü bir markaya ait olduğu öğrenilen yeşil terliklerinin fiyatı ise 33 bin 795 TL.

 

Serenay Sarıkaya'nın olay olan yeşil tüylü terliklerinin fiyatı dudak uçuklattı! ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.