Serenay Sarıkaya'nın ödül coşkusu!

Başrolünü Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaştığı Aile dizisinde hayat verdiği Devin karakteriyle adından sıkça söz ettiren Serenay Sarıkaya dün akşam gerçekleştirilen Yılın Yıldızları Ödül Töreni'ne damga vurdu. Serenay Sarıkaya'nın ödül coşkusu gündem oldu.

Aile dizisinde hayat verdiği Devin karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Serenay Sarıkaya, dün akşam gerçekleştirilen Yılın Yıldızları Ödül Töreni'ne damga vurdu.

Serenay Sarıkaya'nın ödül coşkusu!

''YİNE BEN, YİNE BEN''

Işıltılı göğüs dekolteli bir bluzla geceye katılan Sarıkaya, 2023 yılının en beğenilen kadın dizi oyuncusu ödülünü alıp daha sonra da 'Şahraman' ile '2023 yılının en beğenilen 'Dijital Platform Dizisi' ödülünü aldı.Şahmaran dizisinden dolayı bir ödül daha almak için sahneye çıkan Sarıkaya, coşkuyla mikrofona giderken "Yine ben, yine ben, yine ben" diyerek bağırdı. Sarıkaya'nın o anları kısa sürede viral oldu.

 

Serenay Sarıkaya'nın ödül coşkusu! ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.