Serenay Sarıkaya'nın o pozlarına eski sevgilisi Umut Evirgen'den hem beğeni hem yorum!

Serenay Sarıkaya, Alice Müzikali'nin veda partisinde yaptığı dansla geceye damga vurdu. O anlara ait pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncuya eski sevgilisi Umut Evirgen'den beğeni ve yorum geldi.

Aile dizisiyle ekranlarda fırtınalar estiren Serenay Sarıkaya, Alice Müzikali'nin veda partisindeki dansıyla geceye damga vurdu. Ünlü oyuncu geceden pozlarını sosyal medya hesabından da paylaştı.

Serenay Sarıkaya'nın o pozlarına eski sevgilisi Umut Evirgen'den hem beğeni hem yorum!

Serenay Sarıkaya'nın o pozlarına eski sevgilisi Umut Evirgen yorum yapınca sosyal medyada gündem oldu. Alice Müzikali'nin veda partisindeki dansıyla çok konuşulan Serenay Sarıkaya, bu anları sosyal medya hesabından yayınlayarak takipçilerinin beğenisine sundu. Sarıkaya'nın enerjik hâllerine adeta beğeni yağdı. 

Serenay Sarıkaya'nın o pozlarına eski sevgilisi Umut Evirgen'den hem beğeni hem yorum! - Resim : 2

Sarıkaya'nın bu fotoğrafları yorum yağmuruna tutulurken, eski sevgilisi Umut Evirgen de kayıtsız kalamadı ve önce beğendi sonra yorum yaptı.

Serenay Sarıkaya'nın o pozlarına eski sevgilisi Umut Evirgen'den hem beğeni hem yorum! - Resim : 3

 Umut Evirgen'in Sarıkaya'ya "Hak etti" yorumu yapması dikkatlerden kaçmadı ve sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar; 'Yeniden yandı ışıklar', 'Yine mi ya' gibi yorumlar yaptılar.

Serenay Sarıkaya'nın o pozlarına eski sevgilisi Umut Evirgen'den hem beğeni hem yorum! - Resim : 4

Serenay Sarıkaya'nın o pozlarına eski sevgilisi Umut Evirgen'den hem beğeni hem yorum! ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Umut Evirgen
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.