Serenay Sarıkaya'nın annesi ile Cansu Tosun'un babasının yasak aşkı gündem olmuştu! Serpil Tepe'den boşanma açıklaması: 35 yıllık evliliğimiz ihanet yüzünden bitti!

Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun'un yasak aşk yaşaması gündeme bomba gibi düşmüştü. Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun, ''Onları Allah'a havale ediyorum'' diyerek çıkan haberleri doğrulamıştı. Kenan Tosun eşiyle boşandığını duyurarak ''Zaten boşanma arifesindeki bir evlilikti'' demişti. Kenan Tosun'un bu açıklaması üzerine Serpil Tepe'den açıklama geldi. İşte detaylar...

Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun geçtiğimiz aylarda birlikte görüntülenmişti. Magazin manşetlerine yer alan o görüntüler aşk iddialarını beraberinde getirmişti. Cansu Tosun'un annesi ise eşinin yazlıktaki komşusuyla yasak aşk yaşadığını doğrulayarak ''Her şey doğru, konuşacak bir şey yok. Onları Allah'a havale ediyorum" demişti. Kenan Tosun ile Ümran Seyhan sık sık birlikte görüntülenmeye devam etmişti.

''ZATEN BOŞANMA ARİFESİNDEYDİK''

Sık sık yasak aşkı Ümran Seyhan ile Nişantaşı'nda görüntülenen Kenan Tosun, 2. Sayfa'ya yaptığı açıklamada 35 yıllık eşi Serpil Tosun ile 1 ay önce anlaşmalı olarak boşandıklarını söyleyerek "Kimsenin haberi yok ama o konu kapandı. Zaten boşanma arifesindeki bir evlilikti. Ne konuşsak yanlış anlaşılır. Görüyorsunuz Ümran Hanım'la beraberiz ve mutluyuz. Biz beraber yaşıyoruz 3 ay oldu. Bir sıkıntımız yok, yerimiz zaten belli. Kimseden kaçmıyoruz. Çocuklarla küs olur muyuz hiç, olur mu öyle şey? " ifadelerini kullanmıştı.

''GAYRİMEŞRU İLİŞKİSİNİ HAKLI GÖSTERMEYE ÇALIŞIYOR''

Cansu Tosun'un annesi Serpil Tepe, boşandığı eşi Kenan Tosun'un açıklamalarının ardından sessizliğini bozdu. '2.Sayfa' programına bir açıklama metni gönderen Tepe'nin mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Eski eşim Kenan Tosun'un sizin programınıza yaptığı açıklamalardan taraflarımız arasında uzun bir süre önce evlilik birliğinin bozulduğu ve boşanma kararı aldığımız gibi bir izlenim oluşmaktadır. Önemle belirtmeliyim ki böyle bir durum aramızda hiçbir zaman gerçekleşmemiştir. Eski eşimin bu tarz bir iddiayı ileri sürmesinin sebebi, evlilik birliği içerisinde yaşamış olduğu gayrimeşru ilişkiyi haklı gösterme çabasından başka bir şey değildir.

''35 YILLIK EVLİLİĞİMİZ EŞİMİN İHANETİ YÜZÜNDEN BİTTİ''

Ne acıdır ki; eşim ile 35 yılı aşkın süredir yürüdüğümüz yolu, ihaneti sebebiyle ayırmak zorunda kaldık. 30.11.2023 tarihinde görülen anlaşmalı boşanma davamız, taraflarımızın itirazı olmaksızın kesinleşti. Bu bağlamda yaşamış olduğum süreçte maddi manevi destekleriyle beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan ailem ve arkadaşlarıma da sonsuz teşekkür ederim. İyi ki varlar. Son olarak, dünyada ve ülkemizde yaşanan pek çok acı olay varken gündemi kendi hikayemiz ile meşgul ettiğim için tüm halkımızdan özür diliyorum. Saygılarımla..."

 

Serenay Sarıkaya'nın annesi ile Cansu Tosun'un babasının yasak aşkı gündem olmuştu! Serpil Tepe'den boşanma açıklaması: 35 yıllık evliliğimiz ihanet yüzünden bitti! ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Cansu Tosun
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.