Serenay Sarıkaya'nın annesi düzgün fiziği ile genç kızlara taş çıkarttı

Aile dizisinde canlandırdığı Devin karakteri ile izleyicilerden tam not alan Serenay Sarıkaya, kariyerinin yanı sıra güzelliği ve aşk hayatıyla da gündemden düşmüyor. Ünlü oyuncunun annesi Ümran Seyhan'da kızı kadar fit ve güzel olmasıyla bir hayli dikkat çekiyor. İşte yaşam koçluğu yapan ve güzelliğiyle beğeni toplayan Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan...

Oyunculuk kariyeri, reklam filmerindeki başarısı, aşk hayatı ve güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, bu kez annesi ile gündem oldu. Ünlü oyuncunun yaşam koçluğu yapan annesi Ümran Seyhan, düzgün fiziği ve güzelliği ile kızı Serenay'a ve genç kızlara taş çıkarttı. Ümran Seyhan'ın sosyal medya paylaşımlarındaki fit hali dikkatlerden kaçmadı.

Serenay Sarıkaya'nın annesini görenler ''güzellik genetikmiş'' demeden edemedi. İşte yaşam koçluğu yapan ve güzelliğiyle beğeni toplayan Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan...

Serenay Sarıkaya'nın annesi düzgün fiziği ile genç kızlara taş çıkarttı

Sarıkaya'nın yaşam koçu annesi Ümran Seyhan, 1.85 boyunda. Kızından uzun olan Ümran Seyhan fit fiziğiyle övgü topluyor.

Serenay Sarıkaya'nın annesi düzgün fiziği ile genç kızlara taş çıkarttı - Resim : 2

Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan Serenay Sarıkaya henüz 6 yaşındayken Serenay'ın babası Mustafa Sarıkaya'dan boşanarak hayatını Antalya'da devam ettirmiş.

Serenay Sarıkaya'nın annesi düzgün fiziği ile genç kızlara taş çıkarttı - Resim : 3

Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan felsefe mezunu olup psiko terapi eğitimi de almış.

Serenay Sarıkaya'nın annesi düzgün fiziği ile genç kızlara taş çıkarttı - Resim : 4

Serenay Sarıkaya'nın annesi düzgün fiziği ile genç kızlara taş çıkarttı ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya
GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de 5 kişiyi 'makas' atarken öldüren genç için istenen ceza belli oldu!

İzmir Menderes'te hafif ticari aracıyla makas atarak 5 kişinin ölümüne, 20 kişinin yaralanmasına neden olan Yusuf İslam Koçak'ın (19) 22,5 yıla kadar hapsi istendi.