Serenay Sarıkaya ile Umut Evirgen aşkı bitti! Ayrılma nedenleri ortaya çıktı

30 yaşındaki oyuncu Serenay Sarıkaya ile 32 yaşındaki ünlü işletmeci Umut Evirgen yaklaşık bir yıldır aşk yaşıyorlardı. Aşklarını gözlerden uzakta yaşayan çift yollarını ayırdı. Umut Evirgen'le ilişkisini sonlandıran Serenay Sarıkaya'nın ayrılıkla alakalı yakın çevresine "Yorulduk, yürütemedik" açıklamasını yaptığı iddia edildi. İşte Serenay Sarıkaya ile Umut Evirgen'in ayrılık nedeni...

Daha önce Tolgahan Sayışman, Haldun Demirhisar, Çağatay Ulusoy, Muzaffer Yıldırım, Kerem Bürsin, Cem Yılmaz gibi isimlerle aşk yaşayan genç oyuncu Serenay Sarıkaya son olarak aradığı mutluluğu işletmeci Umut Evirgen'de bulmuştu. Her seferinde arkadaş olduklarını söyleyen Umut Evirgen ile Serenay Sarıkaya, ilişkilerini geçen yıl ilan etmişti. Tuba Büyüküstün ve Melisa Şenolsun'la birliktelik yaşayan Umut Evirgen'le yeni bir aşka yelken açan Serenay Sarıkaya'nın mutluluğu kısa sürdü.

SERENAY SARIKAYA'DAN AYRILIK AÇIKLAMASI

Netflix'te yayınlanacak olan Şahmeran dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Serenay Sarıkaya yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu işletmeci sevgilisi Umut Evirgen ile sessiz sedasız yollarını ayırdı. Sarıkaya, ayrılıkla ilgili yakın çevresine "Yorulduk, yürütemedik" dediği öğrenildi.

ARALARINA 'ADANA' GİRDİ

İkilinin ilişkisinin bitmesiyle ilgili, Serenay Sarıkaya'nın çekimleri devam eden "Şahmeran" dizisi için sık sık Adana'ya gitmesinin sebep olduğu öne sürüldü. İkilinin araya giren mesafe nedeniyle ilişkilerini yürütemediği öğrenildi.

AŞKI İÇİN ADANA'YA GİTMİŞTİ

Umut Evirgen, çekimler için Adana'da olan sevgilisinin yanına gitmişti. Serenay Sarıkaya otelde kalmak istemeyince Adana'da ev tutmuştu. Umut Evirgen de Adana'da sevgilisinin tuttuğu evde konaklamıştı. Birlikte Adana'yı gezen çift, şehirde sahne alan Serkan Kaya'yı da birlikte dinlemeye gitmişlerdi.

 

 

Serenay Sarıkaya ile Umut Evirgen aşkı bitti! Ayrılma nedenleri ortaya çıktı ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Umut Evirgen
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.