Serenay Sarıkaya Ayçiçek Yağı Videosu Sosyal Medyayı Yerinden Oynattı

Serenay Sarıkaya Bu Kez ayçiçek yağı videosu ile sosyal medyanın gündemine geldi. TikTok platformunda yayınlanan Seranay Sarıkaya'nın yüzünün montajlandığı videoyı gerçek sanan birçok kişi oyuncuyu eleştirdi.

Ayçiçek Yağı Fiyatlarının astronomik şekilde artması sosyal medyanın baş gündemi oldu. Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın yüzünün montajlandığı ayçiçek yağı videosu ise binlerce paylaşım aldı.

Serenay Sarıkaya ayçiçek yağı videosu sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu. TikTok'ta yayınlanan videoda başında örtü bulunan genç bir kadında Sarıkaya'nın yüzü montajlandı. Ses olarak da ses olarak da Melis Sezen’in 47.Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde söylediği ‘Bunu tutuyorum çünkü elimde şu an’ sözleri iliştirilmiş.

Serenay Sarıkaya Ayçiçek Yağı Videosu Sosyal Medyayı Yerinden Oynattı

Serenay Sarıkaya Ayçiçek Yağı ile Gündeme Geldi

Ancak bu video birçok kişi tarafından ciddiye alınınca olanlar oldu. Sarıkaya'nın takipçileri sosyal medyada kendisini eleştiri yağmuruna tuttu.

Twitter gündeminde trendler arasında giren video sonrası birçok kullanıcı Serenay Sarıkaya'ya "yakışmadı" diyerek tepki gösteri.

 

 

Serenay Sarıkaya Ayçiçek Yağı Videosu Sosyal Medyayı Yerinden Oynattı ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya video ayçiçek yağı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.