Seren Serengil'in suçladığı eski doktoru Ersin Aksu'dan ilk açıklama

Güzellik uğruna yıllar evvel ameliyat masasına yatan şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, mide küçültme ve gastrik bypass ameliyatı olmuş ve sonrasında ise sağlığını kaybederek günden güne adete erimeye başlamıştı. Geçtiğimiz Cuma günü yeniden ameliyat masasına yatan ve doktor kurbanı olduğunu söyleyen 50 yaşındaki sanatçı, 'midemi almış, organım yok' ifadelerini kullanmıştı. Serengil'in suçladığı eski doktoru Op. Dr. Ersin Aksu konu ile ilgili avukatı aracılığıyla açıklama yaptı.

tv8'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan Seren Serengil sağlık sorunlarının artması nedeniyle zor günler geçiriyor. Daha önce iki ameliyat olan ve 43 kiloya kadar düşüp dumping sendromuna yakalanan ünlü sunucu bir kez daha ameliyat masasına yattı. Serengil bugün ameliyat olduğu hastaneden taburcu edildikten sonra eski doktoru ile ilgili şaşırtan iddialarda bulundu.

Bugün taburcu edilen Seren Serengil, yaptığı açıklamayla eski doktorunu suçladı ve ''Bütün organlarım yapışmış. Ameliyatım 6 saat sürecekti ama operasyonu geçiremedim. Midemi almışlar, bu bir skandal!'' diyerek, daha önce yanlış ameliyat kurbanı olduğunu açıkladı.

Seren Serengil, "Aylardır ameliyatı bekliyordum. Çünkü İzmir'deki doktorum mide küçültme ameliyatı videosunu bir türlü vermiyordu." diyerek eski doktoru Ersin Aksu'yu suçlamaya
devam etti.


Ayrıca ''Neden kaçtıklarını anlıyoruz. Bütün organlarım yapışmış. Ameliyatım 6 saat sürecekti ama operasyonu geçiremedim. Çünkü midem yok. Bu, skandal bir durum. Doktorum şunu söyledi: ‘Böyle bir ameliyat 70 kiloda bir insana yapılamaz ve alt midenizi bulamadık.’ Organım yok. 3-5 kilo daha almak zorundayım.'' açıklamasını yaptı.


DOKTOR ERSİN AKSU KONU İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Bu suçlamalar karşısında sessizliğini koruyan Seren Serengil'in doktoru Ersin Aksu, bugün avukatı aracılığıyla ilk açıklamasını yaptı. Serengil'in 'midemi almış' diye suçladığı eski doktoru Ersin Aksu'dan ilk açıklama geldi. Seren Serengil'in yalan söylediğini belirten doktor, avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamayla hukuki süreci başlattıklarını duyurdu.

Doktor Ersin Aksu, Seren Serengil'in yalan söylediğini, bütün belgelerin kendisinde olduğunu, hiçbir yere kaçmadığını, söyledikleri gibi beslenmediği için kötü duruma geldiğini ve bu karalama kampanyası için hukuki süreç başlattıklarını açıkladı.

İşte Doktor Ersin Aksu'nun avukatı aracılığıyla yaptığı o açıklaması...

Seren Serengil'in suçladığı eski doktoru Ersin Aksu'dan ilk açıklama


 

 

Seren Serengil'in suçladığı eski doktoru Ersin Aksu'dan ilk açıklama ile ilgili etiketler Seren Serengil Söylemezsem Olmaz Ameliyat dumping sendromu Op. Dr. Ersin Aksu
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.