Seren Serengil'in hayranları şokta! Yüzünün son halini görenler tanıyamadı

Geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları nedeniyle yeniden ameliyat masasına yatan şarkıcı ve sunucu Seren Serengil sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz programına kısa bir aranın ardından geri döndü. Program öncesi çekilen fotoğraf karelerini Instagram hesabından yayılayan Serengil yüzündeki değişimle hayrete düşürdü. Photoshopun dozunu fazla kaçıran Serengil bambaşka birine dönüştü.

Yıllar önce geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrasından sağlığından olan ve hızlı kilo veren 50 yaşındaki Seren Serengil geçtiğimiz hafta yeniden bir operasyon daha geçirmek zorunda kalmıştı. Ameliyat sonrası kısa sürede toparlanan ve yeniden sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz programına dönen Serengil son görüntüsüyle hayranlarını şaşkına çevirdi. Serengil programa döndükten sonra sağlık durumuyla ilgili "Altıma ediyordum ben. Baygınlık geçiriyordum, fenalaşıyordum. En son nefes alamıyordum. Ameliyat olmasaydım belki bugün aranızda olamayacaktım." açıklamasında bulundu.

 
YÜZÜNÜN SON HALİNİ GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI


Program sonrası fotoğraflarını sosyal medyada yayınlayan ünlü şarkıcıyı görenler tanıyamadı. Serengil'in sık kullandığı Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf kareleri ağızları açıkta bıraktı. Fotoğraflarına uyguladığı photoshopla daha önce çok kez gündem olan şarkıcı ve sunucu bu kez yine aynı konuyla gündeme geldi. 1,8 milyon takipçsinin bulunduğu Instagram hesabından yeni karelerini yayınlayan Serengil'in yüzündeki büyük değişim dikkat çekti. Ünlü sanatçıya sosyal medya kullanıcıları 'Bu kim?' diye sordu. Abartlı photoshopla bambaşka birine dönüşen Seren Serengil'in son hali sosyal medyaya damga vurdu.

İşte Seren Serengil'in photoshoplu paylaşımları...

Seren Serengil'in hayranları şokta! Yüzünün son halini görenler tanıyamadı

Seren Serengil'in hayranları şokta! Yüzünün son halini görenler tanıyamadı


DAHA ÖNCE DE PHOTOSHOP KURBANI OLMUŞTU

Serengil daha önce Maldivler tatili sırasında çekildiği fotoğraflarının üzerinde yaptığı oynamalar nedeniyle sosyal medyada alay konusu olmuştu. Sarı mayosu ile salıncakta objektif karşısına geçen Serengil photoshopu abartınca ve yanlış uygulayınca salıncağın ipi bacağına saplanmış gibi görüntü ortaya çıkmıştı. Paylaştığı başka bir fotoğrafta da tek bacağını inceltip diğerini inceltmeyi unutan Serengil gelen eleştirilerin ardından fotoğrafını yorumlara kapatarak önlemini almıştı.

 

Seren Serengil'in hayranları şokta! Yüzünün son halini görenler tanıyamadı ile ilgili etiketler Seren Serengil Sosyal Medya photoshop
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.