Seren Serengil'in eski aşkı Özay Bakır ihanet iddialarını yanıtladı!

Magazin programı sunucusu Seren Serengil sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla uzun süredir birlikte olduğu Özay Bakır'la ayrılık haberlerini yayınlamıştı. Özay Bakır'dan konuyla ilgili açıklama geldi.

Sunucu Seren Serengil ile şarkıcı Özay Bakır'ın geçtiğimiz yıldan bu yana evlilik yolunda ilerleyen ilişkileri sona erdi. Sürpriz ayrılık kararını sosyal medya hesabından duyuran isim Seren Serengil oldu.

Ünlü sunucu, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada "Kulağıma gelen bir takım söylentiler yüzünden, aslı astarı olup olmadığını araştırma gereğini dahi hissetmediğim buna mahal veren erkek arkadaşım Özay Bakır ile yollarımı ayırma kararı aldım. Güvenimin sarsıldığı bu ilişkinin bitmesi her ikimiz içinde hayırlısı olandır. Kendisine bundan sonraki yaşamında mutluluklar dilerim" ifadelerini kullandı.

ozay-bakir-kirli-bir-hata-yapmadim--10364726

"VİCDANIM BİR BEBEĞİN GÜLÜŞÜ KADAR TERTEMİZ"

Özay Bakır da Instagram hesabından yaptığı bir açıklamayla Seren Serengil'in açıklamalarına cevap verdi.

İşte o açıklama

"Kırmayın, incitmeyin. Saygı ve sevgilerimle' başlıklı bir açıklamada bulundu. 35 yaşındaki şarkıcı, "Kol kırıldıysa yen içinde kalacak. Benim kendime yakıştırdığım budur. Şükür ki hayatımda hiçbir zaman birileri tarafından affedilmeyi gerektirecek kirli bir hata yapmadım. Vicdanım bir bebeğin gülüşü kadar tertemiz. Katlanamayacağım mesnetsiz ve tıynetsiz iftiralar olmadıkça duruşumu koruyacağım. Mesleğim gereği göze aldığımın dışında özel hayatımdan kaynaklanabilecek içeriği boş ün, şan, şöhret gibi zırvalardan elimden geldiğince uzak durdum, bugün de reddediyorum. Sadece bu durumdan ötürü beni takip ediyor olan hanımefendilerden ve beyefendilerden takibi bırakmalarını rica ediyorum.Bu ruhum bu camianın iftira çarklarına ve dedikodu çemberine ait değildir"

640xauto_4

640xauto_5

Seren Serengil'in bu mesajlara vereceği cevap ise merak konusu.

Seren Serengil'in eski aşkı Özay Bakır ihanet iddialarını yanıtladı! ile ilgili etiketler Seren Serengil özay bakır
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.