Seren Serengil'e ''Allah korusun'' dedirten soru! ''Zamanında o haltı çok yedim''

Seren Serengil, önceki gün 5 yıllık sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ile Etiler'de görüntülendi. Serengil, gazetecilerin sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.

Seren Serengil, bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ile önceki gün Etiler’de görüntülendi.

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre; İlişkilerinde beşinci yılı geride bıraktıklarını belirten Serengil, gazetecilerin, "Beşinci yılda ilişkinizi evlilikle taçlandırmayı düşünür müsünüz?" sorusuna, "Aman, Allah korusun!" diyerek karşılık verdi.

"EVLİLİK BANA GÖRE DEĞİL"

Serengil, “İlişkimiz daha başlamadan önce Mustafa’ya evlilik düşünmediğimi söyledim ki o da benimle aynı fikirde. Evlilik aşkı öldürüyor. Evlenince belli bir süre sonra artık kardeş gibi oluyor karı koca. Zamanında sütten ağzım çok yandı. Hem evlilik bana göre değil. Zamanında o haltı çok yedim" dedi.

"OLUR OLMAZ KİŞİLER MAGAZİN YORUMLUYOR"

Yeni televizyon programıyla görüşmelerinin olduğunu belirten Seren Serengil, "9 yıldır magazin programı yapıyorum ama artık başka projelerle ekranda olacağım. Magazin programları ayaklara düştü artık. Olur olmaz kişiler magazin yorumluyor ben yokum artık" dedi.

Seren Serengil'e ''Allah korusun'' dedirten soru! ''Zamanında o haltı çok yedim'' ile ilgili etiketler Seren Serengil Mustafa Rahman Tohma
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.