Seren Serengil'den Reza Zarrab ve Ebru Gündeş ile ilgili olay açıklama

ABD’de tutuklandıktan sonra itirafçı olan ve akabinde de tahliye edilen Reza Zarrab son haliyle gündem oldu. Zarrab'ın ortaya çıkan ve görenleri hayrete düşüren son fotoğraf karelerini değerlendiren Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Seren Serengil, bomba gibi bir iddiayla gündemi sarstı. Serengil, Ebru Gündeş'in eski eşi ve kızının babası Reza Zarrab hakkında olay sözlerin altına imzasını attı.

Beyaz TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Söylemesem Olmaz programının yorumcularından Seren Serengil yine bomba iddialar ortaya attı. 2016 yılında kara para aklama suçlamasıyla ABD’de tutuklandıktan sonra 130 yıl hapis cezasına çarptırılan Reza Zarrab son haliyle gündemde yer almıştı.

ABD'deki federal yetkililer, Zarrab’ın Miami’de sahte bir kimlik altında lüks bir yaşam sürmesine izin verirken Zarrab zaman zaman Türkiye gündeminde de ilk sırada yer alıyordu. Ebru Gündeş'in eski kocası olan Zarrab hakkında Söylemezsem Olmaz yorumcusu Seren Serengil bomba ifadeler kullandı.

Seren Serengil'den Reza Zarrab ve Ebru Gündeş ile ilgili olay açıklama

Seren Serengil, "Bu adam ne ki bu kadar Amerika arkasında? Kusura bakmayın bunun hayatındaki bütün kadınlar bunun kaçakçı olduğunu biliyordu. Altını da beraber kaçırdılar. Hepsi de bunun suçuna ortaklar" ifadelerine yer verdi. Serengil açıklamalarının devamında ise ''Ebru Gündeş de bilerek evlendi.'' şeklinde konuştu.

seren serengil - reza zarrab - ebru gündeş


Serengil daha önce de, 10 yıldır O Ses Türkiye programında jüri üyeliği yapan şarkıcı Hadise'nin bu sezon jüri koltuğunda yer almaması üzerine Ebru Gündeş hakkında ilginç iddiada bulunarak şunları söylemişti:

"Gündeş'in bu programın sponsorluğunu aldığını düşünüyorum. Çünkü jüride başka kadın kalmadı. Ebru Gündeş'in dizginlerinde onu hissettim. Başka kadın istemiyor."

 

 

Seren Serengil'den Reza Zarrab ve Ebru Gündeş ile ilgili olay açıklama ile ilgili etiketler Seren Serengil Söylemezsem Olmaz Reza Zarrab Ebru Gündeş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.