Seren Serengil'den ilginç paylaşım!

Seren Serengil yaptığı sosyal medya paylaşımı ile Ebru Şallı'ya duyduğu sevgiyi ilginç bir nedene bağladı.

Duymayan Kalmasın adlı magazin programının sunucularından biri olan Seren Serengil, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Özel hayatına dair pek çok fotoğrafı takipçileriyle paylaşmaktan geri durmayan Serengil bu defa bir üzüntüsünü takipçileriyle paylaştı. Kendisi henüz bir çocukken çekilmiş bir kareyi hesabına yükleyen Seren Serengil dadısının vefatını duyururken, Ebru Şallı’ya duyduğu sevgiyi annesinin Şallı ile olan benzerliğine dayandırmış. İşte o fotoğraf ve Seren Serengil’in notu:

sdfsdlAfkjkljsdf
“Annem, dadıcım, ben 13 yıl boyunca beni hiç bırakmayan dadıcım melek olmuşsun. Melekler içinde uyu, seni hiç unutmayacağım. Bu arada benim erkek çocuğuna benzemem ve annemin de Ebru’ya (Ebru Şallı) benzemesi… Ondan mı bu kadar seviyorum seni acaba?”

Seren Serengil'den ilginç paylaşım! ile ilgili etiketler Seren Serengil Ebru Şallı Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.