Seren Serengil ve Gülben Ergen o görüntüyle ilgili konuştu!

Yıllardır birbirlerine düşman olan Seren Serengil ve Gülben Ergen önceki akşam bir davette pişti oldular. Ergen'in, davet çıkışı Serengil'in yanından geçtiği ve Serengil'in arkasından güldüğü fotoğraf gündeme bomba gibi düştü. Taraflar fotoğraf hakkında açıklamalarda bulundu.

Magazin programında kendisine ağır hakaretler ettiği için konuşma yasağı koydurduğu Seren Serengil’le pişti olan Gülben Ergen, “Adalet yerini buldu” dedi. Serengil ise, şarkıcının bu sözlerine, “Adalet mi? Güldürmeyin beni” diyerek karşılık verdi

KÖŞE KAPMACA OYNADILAR AMA BAŞARAMADILAR

Gülben Ergen, Vadistanbul’daki The Galliard Brasserie’de düzenlenen yılbaşı partisinde, Seren Serengil’le pişti oldu. Geceye, ilk olarak Ergen, hemen arkasından Serengil giriş yaptı. Aynı mekan içinde bir süre eğlenen ikili, karşılaşmamak için köşe kapmaca oynadı. Ergen’in eski eşi Erhan Çelik’i aldattığını iddia eden ve davalık olan Serengil, şarkıcıyı görünce kahkaha attı.

Serengil, Ergen’i görmediğini söylese de, ona bakarak dans edip, gülerken, objektiflere takıldı. Konuşma yasağı koydurduğu ‘Duymayan Kalmasın’ın sunucularından Serengil’i RTÜK’e şikayet eden ve para cezası almasını sağlayan Ergen ise konuyla ilgili, “Adalet yerini buldu” demekle yetindi. Serengil ise şarkıcının bu sözlerine “Adalet mi? Güldürmeyin beni” yorumunu yaptı

Seren Serengil ve Gülben Ergen o görüntüyle ilgili konuştu! ile ilgili etiketler Gülben Ergen Seren Serengil
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.