Serel Yereli'ye takipçisi öyle bir ders verdi ki!

Oyuncu Serel Yereli'nin 'Yetimler takipleşiyor' hashtag'i ile paylaştığı fotoğraf genç oyuncunun takipçisini kızdırdı.

Serel Yereli’nin sert yanıtına böyle cevap verdi Yereli'nin, 'Yetimler takipleşiyor ' yorumunu bir takipçisi tiye aldı ve "Epey güzel bir mizah olmuş, gerçekten" sözleriyle eleştirdi. Ünlü oyuncu ise takipçisine oldukça sert bir yanıt verdi.

59ed782dc9de3d0af0b52fbb

Yereli "Gerizekalı mizah bizim sanane! İkimizin de babası aynı zamanda öldü, beraber atlattık bu durumları... İkimiz de yetimiz! Esprisini de yaparım sanane!" yazdı.

59ed782dc9de3d0af0b52fc1

BÜYÜ ARTIK

Yereli'nin sözlerinin altında kalmayan takipçisi ise genç oyuncuya, "Özenle seçilmiş kelimeler, büyümeyi dene. Olmadı sadece olgunlaş... sosyal medyada marjinal pozlar vermek yerine, insanlarla iletişimini iyileştirerek kendini insanlara anlatmaya çalış. Çocuklaşmak ve çocuk kalmak aynı şey değil" sözleriyle yanıt verdi.

Serel Yereli'ye takipçisi öyle bir ders verdi ki! ile ilgili etiketler Serel Yereli Instagram Sosyal Medya takipçi yetim sanane
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.