Serdar Topraktepe galibiyetin sırrını açıkladı: Ne istediysek maç içinde hepsini yaptılar!

Türkiye Kupası final maçında Beşiktaş, Trabzonspor'u 90+4'üncü dakikada bulduğu golle 3-2 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Zorlu mücadele sonrası Siyah-Beyazlılar'ın Geçici Teknik Direktörü Serdar Topraktepe galibiyetin sırrını açıkladı.

Türkiye Kupası final maçında Beşiktaş, Trabzonspor'u 90+4'üncü dakikada bulduğu golle 3-2 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

Zorlu mücadele sonrası Siyah-Beyazlılar'ın Geçici Teknik Direktörü Serdar Topraktepe galibiyetin sırrını açıkladı.

"NE İSTEDİYSEK MAÇ İÇİNDE HEPSİNİ YAPTILAR'

"Kupa tek maç, tek maçlar biliyorsunuz zor oluyor. Ben bugün futbolcularımla gurur duydum çünkü maç öncesinde ne istediysek maç içinde hepsini yaptılar. Mağlup duruma düşmemize rağmen maçın genelinde istediğimiz her şey yaptılar. Yön değiştirmelere çok ihtiyacımız vardı bugün çünkü Trabzonspor topun olduğu bölgeye yoğunlaşıp kaptığı toplarla pozisyon aramaya çalıan bir takım. Biz bütün istediklerimizi oyuncularımızdan aldı. Topun kontroü tamamen bizdeydi."

"OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİNDE ASLINDA GECİKTİK"

"75'ten sonra sıkıntılarımız başladı. Ghezzal ve Muleka'nın sakatlıkları nüksetti ve değişiklik yapmaya zorladı bizi. Son 7-8 dakikada Necip'in sıkıntıları başladı. Oyuncu değişikliklerinde aslında geciktik ama neticesinde maçı kazanmayı bildik."

"BU SAKATLIKLAR OYUNCULARI GERİ ATIYOR''

"Buradaki futbolcuların hepsi üst düzey futbolcular ama sakatlıklar yaşadılar. Bu sakatlıklar oyuncuları geri atıyor. Oyuncularımıza gönlümüzü açtık, karşılıklı iyi ilişkiler sonucunda sahada istediiğimizi onlardan aldık."

"BİZ BEŞİKTAŞ'IN HER ZAMAN İÇİNDEYİZ''

"Ben Beşiktaş'ın her bölümünde çalıştım. Biz Beşiktaş'ın her zaman içindeyiz. Beşiktaş'ın personeli gibiyim ben. Bize ne görev verirseler orada olduk. Her zaman bize ne görev verirlerse orada olmaya çalışacağım."

"LİGE ERKEN HAVLU ATMAK OYUNCULARIMIZI YIPRATTI"

"Taraftarımız muhteşem. Beşiktaş her zaman şampiyonluğa oynayan bir takım. Lige erken havlu atmak oyuncularımızı yıprattı. Taraftarımız son dakikaya kadar bizi desteklediler. Taraftar mücadele eden bir takımı görünce oyuncularımızı kucakladılar."

"BEŞİKTAŞ BUGÜN HER ŞEYİNİ VERDİ''

"Devre arasında ben içeri girdim ve her şeyin yolunda olduğunu, bütün istediklerimizi yaptıklarını söyledim. Pozisyonlarda bazen rakip ceza sahasında fazlalaşmadığımızı söyledim. İkinci yarı bu da oldu. İkinci yarının 75. dakiaksına kadar top bizdeydi. Beşiktaş bugün her şeyini verdi. Hepsine çok teşekkür ediyorum."

 

Serdar Topraktepe galibiyetin sırrını açıkladı: Ne istediysek maç içinde hepsini yaptılar! ile ilgili etiketler Beşiktaş Trabzonspor Türkiye Kupası Ziraat Türkiye Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.