Serdar Saatçı Portekiz ekibi Braga'ya transfer oldu

Beşiktaş Kulübü, 19 yaşındaki savunma oyuncusu Serdar Saatçı'nın Portekiz temsilcisi Braga'ya transfer olduğunu duyurdu. Edinilen bilgiye göre; Beşiktaş bonuslarla birlikte 2.5 milyon Euro'ya varan bonservis bedeli elde edecek. Sonraki satıştan pay ise %20 olacak.

Beşiktaş'ın bir süredir kadro dışı bıraktığı ve transfer görüşmelerine izin verdiği Serdar Saatçı sağlık kontrollerinden geçti ve yeni takımı ile ilk antrenmanını yaptı. Daha sonra yeni takımının formasını giyen genç oyuncu 5 numaralı Braga forması ile poz verdi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcularımızdan Serdar Saatçı’nın transferi için SC Braga Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Serdar Saatçı’ya kulübümüze hizmetleri için teşekkür eder, futbol kariyerinde başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Serdar Saatçı Portekiz ekibi Braga'ya transfer oldu

Braga Kulübü de genç futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzalandığını ve 40 milyon Euro'luk serbest kalma maddesinin bulunduğunu kaydetti. Portekiz ekibi, Serdar Saatçı'nın transferi için bonuslarla 2,5 milyon Euro bonservis bedeli ödendiğini bildirdi.

Serdar Saatçı Portekiz ekibi Braga'ya transfer oldu - Resim : 2

Serdar Saatçı Portekiz ekibi Braga'ya transfer oldu ile ilgili etiketler Süper Lig Beşiktaş Braga Serdar Saatçı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.