Serdar Ortaç'tan eski eşi Chloe Loughnan'a misilleme

2014 yılında dünyaevine girdiği İrlandalı model Chloe Loughnan ile Ağustos 2019'da tek celsede boşanan Serdar Ortaç'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım eski eşine misilleme olarak yorumlandı.

Şarkıcı Serdar Ortaç, 2014 yılında dünyaevine girdiği İrlandalı model Chloe Loughnan ile Ağustos 2019'da tek celsede boşanmıştı. Boşandıktan sonra Chloe Loughnan ülkesine döndü, Serdar Ortaç ise eski eşini çabuk unuttu. Ortaç, meslektaşı Seçil Gür ile bir dargın bir barışık ilişki yaşamaya başladı. Ortaç'ın ardından Chloe Loughnan da aradığı aşkı buldu.

Boşandıktan sonra ülkesine dönen Chloe Loughnan’ın, geçen günlerde yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkmıştı. Loughnan önceki gün romantik bir paylaşımda bulundu. Serdar Ortaç’tan misilleme geldi.

Serdar Ortaç'tan eski eşi Chloe Loughnan'a misilleme
Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın eski eşi model Chloe Loughnan da aradığı aşkı sonunda buldu. Loughnan, Maldivler tatilinde yeni sevgilisiyle ilk kez fotoğraf paylaştı. Bunun ardından Serdar Ortaç sosyal medya hesabından flaş bir hamlede bulundu. Seçil Gür ile romantik pozunu hayranlarıyla paylaşan Serdar Ortaç'a "Misilleme geldi" yorumları yağdı.

 Serdar Ortaç'ın eski eşi olarak anılmaktan rahatsızlık duyduğunu ifade eden Chloe geçtiğimiz aylarda, "Ondan ayrıldım, birlikteliğimiz bitti. Haberler 'Serdar Ortaç'ın eski karısı' diye çıkıyor. Ben Türkiye ve birçok ülkede çalışan bir modelim. Onunla anılmaya, bir yerlere gelmeye ihtiyacım yok" demişti.

Serdar Ortaç ise boşandıkları dönem "Hanıma 10 senelik hizmetinin karşılığında nafaka verdim. Kontrat yaptık. Her ay güzel bir miktar ödüyorum. Kafamı hiç ağrıtmayan biriydi. Verdiklerim helal olsun" açıklamasını yapmıştı.

 

 

Serdar Ortaç'tan eski eşi Chloe Loughnan'a misilleme ile ilgili etiketler Serdar Ortaç seçil gür chloe loughnan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.